Moskisvet.com
Aneta in Anna se prepirata

Novice

Kmetija gre h koncu, Aneto skrbi, da jih je preveč

M. A.
28. 11. 2018 08.01
0

Tekmovalci na Kmetiji so po številnih prepirih vstopili v polfinalni teden, kjer jih obiski bližnjih spravljajo v boljšo voljo in skrbijo za mir v družini. Voditeljica Natalija jim je pred izborom prvega dvobojevalca čestitala, ker so postali polfinalisti, a Aneto skrbi, da jih je preveč.

Po Zdenkinem odhodu s posestva je na Kmetiji ostalo še sedem tekmovalcev: Franko je že četrtič glava družine, Denis je postal prvi dvobojevalec, poleg njiju pa so v tekmovanju še Aneta, Anna in Sabina ter Alexander in Nik.

Nik: ’Z Aneto bova šla do konca!’
Preberi še
Nik: ’Z Aneto bova šla do konca!’

Ta teden pa kmetovalce v dobro voljo spravljajo obiski najbližjih. Prvi je bil Franko, ki sta ga obiskala oče Niko in brat, ki nosi enako ime, sledil pa je Alexander, ki ga je obiskal prijatelj Gregor, ki je za obisk priletel iz Vietnama. Kot zadnji je včeraj obisk dobil Nik, ki ga je poleg prijateljev obiskala mama Gordana, o kateri je odkrito spregovoril prav pred dnevi.

Nik
Nik FOTO: POP TV

Gordana pa je ostala pri Niku čez noč, zato se je morala Aneta začasno izseliti iz spalnice. Pred tem je Gordana tudi povedala, da se ji zdi, da se je Aneta izogiba, izprašala pa jo je tudi, ali je Aneta v razmerju ali ne. Čeprav je pred vstopom v Kmetijo govorila drugače, je Aneta to zanikala.

Kdo je naslednji, ki ga bodo na Kmetiji obiskali domači? Ne zamudite danes ob 21.00 na POP TV. Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.

Aneta in Franko doživela vrelišče
Preberi še
Aneta in Franko doživela vrelišče
Aneto skrbi, da je tekmovalcev v polfinalu preveč.
Aneto skrbi, da je tekmovalcev v polfinalu preveč. FOTO:

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382