Moskisvet.com
Lara - Kmetija

Novice

Te temperamentne blondinke nočete razjeziti ...

M. A.
12. 09. 2018 08.04
0

Že v preteklosti svoje vročekrvnosti ni skrivala in čeprav je zdaj starejša in modrejša, pravi, da ji ni težko 'dvigniti živca'.

Simpatična svetlolaska Lara Goršek Kos se je na Kmetiji v preteklosti že preizkusila, tokrat pa se je za vstop v šov odločila predvsem zaradi nagrade. 'Nagrada je mikavna, porabila pa bi jo za ustvarjanje skupnega doma s fantom,' nam je zaupala. Čeprav je zveza še dokaj sveža, pa se s fantom poznata že iz srednješolskih let: 'Takrat sva bila morda premlada za zvezo, zdaj, deset let pozneje, pa kaže, da je to to.'

Tega od Ksenije Kranjec ni nihče pričakoval!

Lare pa se marsikdo spomni kot kolerika, česar niti ne skriva. Njena strategija, za katero upa, da jo bo pripeljala do zmage, je ta, da se bo poskušala izogibati dvobojem, če pride do njega, pa ne vidi druge rešitve, kot da na njem zmaga. Še vseeno pa se zaveda, da bo na Kmetiji veliko različnih karakterjev. Kako se bo soočila z njimi, preverite v videu.

Lara upa, da ne bo nikomur v glavo vrgla krožnika.
Lara upa, da ne bo nikomur v glavo vrgla krožnika. FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382