Moskisvet.com
kondom

Novice

Bljak! Kinodvorane polne rabljenih kondomov in seks igračk

N.J.
19. 02. 2015 08.06
25

Težko pričakovana erotična drama 50 odtenkov sive, ki ruši rekorde v gledanosti, hkrati pa je naletela že na številne kritike, povzroča pravi kaos po kinodvoranah, poročajo italijanski mediji.

50 odtenkov sive
50 odtenkov sive FOTO:

Čeprav si trgovine z erotičnimi pripomočki in kinematografi manejo roke zaradi velikanskih zaslužkov, je film za seboj potegnil tudi nekaj negativnih stvari. Iz Velike Britanije prihaja vest o tem, da nekateri izmed gledalcev filma v kinematografih očitno ne znajo brzdati svoje spolne sle. Tako menda na tleh v dvoranah prosto ležijo rabljeni kondomi in erotične igračke. Nekateri si pridejo celo film ogledat v kostumih iz lateksa, s seboj prinesejo lisice ... Ugotovili so, da nekateri očitno v živo testirajo zadeve, prikazane v filmu. Pritožil se ni nihče od gledalcev.

Denisa Avdiča boste lahko kmalu spremljali v vlogi voditelja oddaje Znan obraz ima svoj glas. Druga sezona šova prihaja na POP TV: 1.marca ob 20. uri!

Po drugi strani iz Velike Britanije poročajo tudi o tem, da imajo tamkajšnji gasilci povečan obseg dela, ker morajo reševati strastne ljubimce, ki doma obtičijo priklenjeni z lisicami. V jutranjem radijskem programu je Denis Avdič preveril še, kakšna je situacija glede reševanja 'priklenjenih' pri nas. Poklical je gasilce in predstavnik gasilcev mu je zagotovil, da pri nas takšnih primerov zaenkrat še ni bilo, nato pa šaljivo pripomnil, da bi bilo takšno reševanje zagotovo zanimivo. Se je vam že morda kdaj 'zalomilo' pri erotični igrici?


 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400