Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Kit 'zaparkiral' Mela Gibsona in Jennifer Aniston

A.M.
10. 12. 2012 14.50
7

Na mondeno plažo v Malibuju je naplavilo orjaškega kita. Zasebno plažo, na kateri domujejo hollywoodski filmski zvezdniki, po novem "krasi" zaudarjajoče truplo največjega sesalca.

12-metrski kit je najverjetneje podlegel v trku z ladjo, nakar ga je naplavilo na bližnjo peščeno plažo. Kit bi lahko gnil v miru, če ga ne bi naplavilo ravno na najbolj mondeno losangeleško plažo. Tu imajo svoje vile vsi večji hollywoodski prominentneži, kot so Bob Dylan, Barbra Streisand, Mel Gibson, Jennifer Aniston in Goldie Hawn. Poleg tega, da truplo neizmerno zaudarja, kazi podobo idilične plaže in privablja trume radovednežev, se uporabniki plaže bojijo, da bi orjaško gmota maščobe privabila morske pse in ogrozila plavalce.

Obupani zvezdniki sedaj čakajo "junaka", ki bo odstranil poginulega 18-tonskega velikana. Zaradi nedostopnosti plaže gradbena mehanizacija ne more blizu, edina rešitev je ladijski vlačilec, ki bi ob plimi truplo odvlekel na odprto morje. Ker gre za zasebno plažo, je težava v financiranju "pogreba", zavod za plaže in pristanišča pa se je od zaudarjajoče tematike že distanciral. Petičnim prebivalcem plaže so dobrohotno namignili, da bodo morali za odstranitev kadavra poskrbeti sami.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497