Moskisvet.com
Kim Kardashian

Novice

Kim Kardashian delila še nevidene fotografije iz devetdesetih

A.P.
28. 09. 2021 05.00
0

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je na Instagramu delila še nikoli videne najstniške fotografije iz devetdesetih in ob dnevu hčera svojima hčerkama položila na srce, da bosta nežni do nje, ko bosta v najstniških letih.

Kot je zapisala Kim Kardashian, so fotografije nastale, ko sva bili s sestro Kourtney kaznovni, ker sta ukradli mamin avto. ''Zasledila sem, da je dan hčera, zato je ta objava namenjena moji mami in hčerkama, ko bosta postali najstnici (smeh). North in Chi, prosim vaju, bodita prizanesljivi do mene, ko bosta v letih, kot jaz na teh fotografijah. In mama, oprosti. Spomnim se, da sva bili s Kourtney tedaj kaznovani, ker je ukradla tvoj avtomobil in se peljala po soseski. Kljub temu, da nisem bila kriva, sem pristala v težavah. In ker nama je bilo s Kourtney v hišnem priporu dolgčas, sva se fotografirali. Nisem bila jaz, zgolj poslušala sem svoje sestre in prijatelje. Bili so zelo slab vpliv, jaz pa popolna. Oprosti za to,'' se je pošalila 40-letnica.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Tako je bila videti Kim Kardashian na svojem prvem snemanju
Preberi še
Tako je bila videti Kim Kardashian na svojem prvem snemanju

Na sarkastčno objavo sta se odzvali sestra Khloe, ki se je strinjala z zapisom, ter mama Kris Jenner, ki se je zahvalila višji sili, da je preživela najstniška leta svojih hčera.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382