Moskisvet.com
Kevin Spacey

Novice

Nekoč velika filmska zvezda, danes na robu propada

E.R.
13. 06. 2024 01.30
2

Huda bolečina je potrkala na vrata Kevina Spaceyja. Slavni igralec je jokal v oddaji v živo, ko je prvič spregovoril o izgubi več milijonov dolarjev vredne hiše in velikih vsot denarja zaradi sojenja.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Med gostovanjem v oddaji "Pierce Morgan Uncensored" je igralec Kevin Spacey skoraj zahlipal, glas se mu je tresel, najbolj žalosten trenutek pa je prišel, ko ga je slavni voditelj vprašal, kje živi. Spacey je odgovoril, da nima več stalnega doma ali strehe nad glavo in da mu 'ostane komaj kaj denarja'.

Na računu ima milijone, po ločitvi pa živi na cesti
Preberi še
Na računu ima milijone, po ločitvi pa živi na cesti

"Smešno je, da postavljate to vprašanje, ker je bil ta teden zasežen kraj, v katerem sem živel v Baltimoru. Moja hiša je na dražbi, zato se moram vrniti v Baltimore in preseliti svoje stvari v skladišče. Torej je odgovor na to vprašanje, da ne vem, kje bom zdaj živel. V Baltimoru sem že od začetka snemanja serija House of Cards. Ta hiša je moj dom od leta 2016. Ne morem plačati računov."

Dodal je, da je mislil, da mu bo uspelo rešiti sporno situacijo in se izogniti bankrotu, zdaj pa se je moral soočiti s kruto resnico.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ko so ga vprašali, koliko denarja ima zdaj, je Spacey dejal, da nima "nič". In ob tem ni mogel zadržati solz.

Dolguje milijone

"Še vedno sem dolžan veliko ... Da, dolgujem. Pomemben znesek. Veliko milijonov. Že sama hiša je vredna milijone," je povedal slavni igralec.

Nekoč brezdomec, danes pa multimilijonar
Preberi še
Nekoč brezdomec, danes pa multimilijonar

Odkar so se obtožbe o domnevnem spolnem napadu in neprimernem obnašanju Spaceyja prvič pojavile po gibanju #MeToo leta 2017, je bilo proti dvakratnemu oskarjevcu vloženih več tožb.

Leta 2022 je porota v New Yorku sklenila, da ni nadlegoval igralca Anthonyja Rappa, ki ga je obtožil spolnega napada v zgodnjih osemdesetih letih, ko je bil Rapp star 14 let.

Od njenega privlačnega videza so danes ostali samo še silikoni
Preberi še
Od njenega privlačnega videza so danes ostali samo še silikoni

Naslednje leto je sodišče v Veliki Britaniji Spaceyja oprostilo kar devetih podobnih obtožb, ki so jih vložili štirje ljudje. Padlo je še nekaj obtožb, slavni igralec pa je obtožbe in izjave ves čas zanikal.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630