Moskisvet.com
Kelly je takoj vedela, kaj ima pred svojimi usti.

Erotika

Kelly, kaj imaš to v ustih?

U.S.
01. 03. 2013 15.04
17

Kelly Brook se je vrnitve na televizijo zelo razveselila. Potem ko so jo vrgli iz oddaje Britain's Got Talent, saj z njenim sojenjem niso bili zadovoljni, je zdaj očitno dobila novo priložnost. Čeprav je priznala, da jo je bilo sprva kar malo strah, se je očitno v novo vlogo hitro vživela, saj je že v prvi oddaji lizala umetni penis.

Kelly je takoj vedela, kaj ima pred svojimi usti.
Kelly je takoj vedela, kaj ima pred svojimi usti. FOTO: You Tube

Ja, Kelly Brook je znana po tem, da se rada norčuje, pa četudi mora šale zbijati na svoj račun. To je znova dokazala med zadnjim in hkrati svojim prvim nastopom v oddaji Celebrity Juice, kjer bo zdaj stalna gostja. Nadomestila je namreč nosečo Fearne Cotton in v svoji novi vlogi se je več kot odlično znašla. Navdušeni pa so bili tudi gledalci, saj je 33-letna lepotica oddajo precej popestrila.

Keith Lemon, gostitelj oddaje, ki jo predvajajo na britanski televiziji, je s svojim izborom zadovoljen. Gledanost četrtkove oddaje je skokovito narasla in to vse po zaslugi zapeljive Kelly.

Kelly, kaj imaš v ustih?

Pri eni od iger, ki so jih pripravili v sklopu oddaje, sta morali Kelly in Holly, vsaka je bila vodja svoje ekipe, z zavezanimi očmi najti slamico od koktajla, ki je stal na mizi. Da bi jima nalogo dodatno otežili, sta morali skrito slamico poiskati izključno s pomočjo ust in jezika. Ko sta dekleti začeli z iskanjem, so koktajl z mize umaknili, nanj pa skrivno nastavili dilda. Kelly se ga je z usti celo dotaknila in takoj ji je bilo jasno, da pred seboj nima sladkega napitka. Kako ne bi odkrila umetnega penisa, se je kasneje pošalil voditelj, če ima pa dekle res pestro zgodovino za sabo.

Ob spoznanju, da je obliznila penis, se je le simpatično nakremžila, nato pa na ves glas vzkliknila. Kaj pa ji je drugega preostalo, kot da je vse skupaj vzela za šalo. Gledalci pa so bili nad njeno spontanostjo in simpatičnostjo navdušeni, še pišejo britanski mediji.

Dekleti sta se med igro pošteno zabavali.
Dekleti sta se med igro pošteno zabavali. FOTO: You Tube

Njeno zadnjico si želijo mnoge

Sicer pa, če smo že pri telesnih atributih, si po poročanju Mail Online ženske pogosto želijo vitkega telesa z manekensko postavo, kot jo ima Kelly. Kar 25 odstotkov žensk, ki so sodelovale v nedavni raziskavi, je priznalo, da se čvrste in zaobljene zadnjice, kot jo ima britanska starleta, ne bi branile. Na drugi strani pa tudi moški nimajo nič proti takšni seksi ritki. Se strinjate?

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497