NOVICE

To je ženska, ki jo je Dodi zapustil zaradi Diane

M.S.
21.11.2023, 5:00
0
Kelly Fisher, ki je bila domnevno zaročena z Dodijem Fayedom, ko se je ta zaljubil v princeso Diano, danes živi umirjeno življenje, proč od soja žarometov.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Nekdanja ameriška manekenka Kelly Fisher in pokojni Dodi Fayed sta se spoznala poleti leta 1996, ko je ameriška manekenka in domnevna nekdanja zaročenka delala kot model, samo nekaj tednov, preden je svet obšla fotografija, na kateri Egipčan poljublja Diano, pa naj bi ji nataknil zaročni prstan. Na Malibuju naj bi jima kupil stanovanje in ji obljubil skoraj pol milijona evrov, da je zaključila modno kariero. Ker ji je izplačan samo del zneska, je proti Dodiju vložila tožbo zaradi nespoštovanja pogodbe, a po milijarderjevi smrti 30. avgusta 1997 tožbo iz spoštovanja umaknila.

PREBERI ŠE
Zato še nihče ni videl groba princese Diane

Kelly Fischer je tožila Dodija zaradi domnevnega nespoštovanja dogovora.
Kelly Fischer je tožila Dodija zaradi domnevnega nespoštovanja dogovora./ FOTO: Profimedia

Številne kraljeve vsebine si lahko ogledate na VOYO.

PREBERI ŠE
To je razlog, da člani kraljeve družine ne uporabljajo varnostnega pasu, čeprav bi ta verjetno rešil Diano

Tožbo je danes 56-letna Kelly vložila po telefonskem pogovoru, ki je nastal le dva dni pred usodno nesrečo v Parizu, ki ga je Kelly posnela in je bila prebrana tudi na sodni preiskavi glede okoliščin smrti Diane: "Poskrbel si celo, da sem priletela v St. Tropez, medtem ko si se ves dan smukal okoli Diane, mene pa f**** celo noč! Dejal si mi, da ti ni všeč. Zakaj ti je kar nenadoma všeč,'' je besnela Kelly, ki se je v otroštvo zaradi očeta veliko selila in v najstniških letih živela v Kanadi. Ko sta se spoznala, je imela ona 30, on pa 41 let. ''Ne razumem, kako sva lahko en dan zaljubljena, potem pa ... Ti si nor. Skupaj sva bila celo večnost,'' mu je očitala Američanka, ki naj bi bila z Dodijem skoraj leto dni, preden se je ta zapletel z Diano. Dodijev oče, Mohamed al-Fayed, je zanikal navedbe Fisherjeve, da sta bila po osmih mesecih skupnega življenja zaročena, poročila pa naj bi se 9. avgusta leta 1997, le mesec za tem, ko se je Dodi zagledal v Diano. Ko je Kelly v tabloidih videla njune skupne fotografije, je vložila tožbo.

PREBERI ŠE
Umrla pevka z Evrovizije, dočakala je le 46 let

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Ne boste verjeli, koliko je v resnici stara sestra Britney Spears

Diana je pred Dodijem končala razmerje z britansko-pakistanskim kardiokirurgom Hasnatom Khanom, ki je dejal, da je bila Diana ljubezen njegovega življenja. Fischerjeva, ki je modno kariero začela pri šestnajstih, danes živi umirjeno življenje Južni Karolini.

PREBERI ŠE
Anamaria še nikoli ni bila tako zapeljiva