Moskisvet.com
Kelly Fisher

Novice

To je ženska, ki jo je Dodi zapustil zaradi Diane

M.S.
26. 03. 2024 04.20
0

Kelly Fisher, ki je bila domnevno zaročena z Dodijem Fayedom, ko se je ta zaljubil v princeso Diano, danes živi umirjeno življenje, proč od soja žarometov.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Nekdanja ameriška manekenka Kelly Fisher in pokojni Dodi Fayed sta se spoznala poleti leta 1996, ko je ameriška manekenka in domnevna nekdanja zaročenka delala kot model, samo nekaj tednov, preden je svet obšla fotografija, na kateri Egipčan poljublja Diano, pa naj bi ji nataknil zaročni prstan. Na Malibuju naj bi jima kupil stanovanje in ji obljubil skoraj pol milijona evrov, da je zaključila modno kariero. Ker ji je izplačan samo del zneska, je proti Dodiju vložila tožbo zaradi nespoštovanja pogodbe, a po milijarderjevi smrti 30. avgusta 1997 tožbo iz spoštovanja umaknila.

Zato še nihče ni videl groba princese Diane
Preberi še
Zato še nihče ni videl groba princese Diane
Kelly Fischer je tožila Dodija zaradi domnevnega nespoštovanja dogovora.
Kelly Fischer je tožila Dodija zaradi domnevnega nespoštovanja dogovora. FOTO: Profimedia
To je razlog, da člani kraljeve družine ne uporabljajo varnostnega pasu, čeprav bi ta verjetno rešil Diano
Preberi še
To je razlog, da člani kraljeve družine ne uporabljajo varnostnega pasu, čeprav bi ta verjetno rešil Diano

Tožbo je danes 56-letna Kelly vložila po telefonskem pogovoru, ki je nastal le dva dni pred usodno nesrečo v Parizu, ki ga je Kelly posnela in je bila prebrana tudi na sodni preiskavi glede okoliščin smrti Diane: "Poskrbel si celo, da sem priletela v St. Tropez, medtem ko si se ves dan smukal okoli Diane, mene pa f**** celo noč! Dejal si mi, da ti ni všeč. Zakaj ti je kar nenadoma všeč,'' je besnela Kelly, ki se je v otroštvo zaradi očeta veliko selila in v najstniških letih živela v Kanadi. Ko sta se spoznala, je imela ona 30, on pa 41 let. ''Ne razumem, kako sva lahko en dan zaljubljena, potem pa ... Ti si nor. Skupaj sva bila celo večnost,'' mu je očitala Američanka, ki naj bi bila z Dodijem skoraj leto dni, preden se je ta zapletel z Diano. Dodijev oče, Mohamed al-Fayed, je zanikal navedbe Fisherjeve, da sta bila po osmih mesecih skupnega življenja zaročena, poročila pa naj bi se 9. avgusta leta 1997, le mesec za tem, ko se je Dodi zagledal v Diano. Ko je Kelly v tabloidih videla njune skupne fotografije, je vložila tožbo.

Umrla pevka z Evrovizije, dočakala je le 46 let
Preberi še
Umrla pevka z Evrovizije, dočakala je le 46 let
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Ne boste verjeli, koliko je v resnici stara sestra Britney Spears
Preberi še
Ne boste verjeli, koliko je v resnici stara sestra Britney Spears

Diana je pred Dodijem končala razmerje z britansko-pakistanskim kardiokirurgom Hasnatom Khanom, ki je dejal, da je bila Diana ljubezen njegovega življenja. Fischerjeva, ki je modno kariero začela pri šestnajstih, danes živi umirjeno življenje Južni Karolini.

Anamaria še nikoli ni bila tako zapeljiva
Preberi še
Anamaria še nikoli ni bila tako zapeljiva

Več o aktualnem dogajanju v kraljevih družinah si lahko kadarkoli preberete na portalu Zadovoljna.si, pod rubriko Kraljevo!

Vabljeni tudi na VOYO, kjer si lahko kjerkoli in kadarkoli ogledate izjemno zanimive dokumentarne serije in filme, ki poglobljeno prikazujejo dogajanje na britanskem kraljevem dvoru. Med drugimi so vam na voljo denimo:  Angleški dvor: spopad z medijiDiana: 7 dni, ki so pretresli svetCharles in Diana: Resnica o njuni porokiPrinc Harry: Intervju in Thomas Markle: Moja zgodba.

SORODNI ČLANKI

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382