Moskisvet.com
Keanu Reeves na Brniku  12

Novice

To je razlog, da je Keanu Reeves obiskal Slovenijo

E.R.
27. 02. 2024 03.00
1

Keanu Reeves je pretekli konec tedna užival na obisku na sosednjem Hrvaškem, obiskal pa je tudi Ljubljano.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Keanu Reeves, ena od največjih igralskih zvezd današnjega časa, ki je svetovno slavno požel s trilogijo Matrica (Matrix), je prvi petek in soboto preživel na Preluku.

Gostil ga je Navis, eden najboljših malih hotelov na Hrvaškem in v Sredozemlju, po besedah gostitelja, lastnika Krunoslava Kapetanovića, pa je bilo zadovoljstvo obojestransko.

Slavni igralec pristal na berglah
Preberi še
Slavni igralec pristal na berglah

Reeves je bil navdušen nad Navisom, njegovo namestitvijo in naravnim okoljem, Navisovo osebje pa je bilo navdušeno nad igralčevo dostopnostjo, srčnostjo in pripravljenostjo na pogovor in fotografiranje.

Poleg Navisa je prihod Reevesa na Preluk spodbudila še ena zanimiva vez – dejstvo, da je na njem potekalo svetovno prvenstvo v motociklizmu in da so to tradicijo nadaljevali na bližnjem dirkališču Grobnik.

Nov dokaz, da je ta igralec največja dobričina v Hollywoodu
Preberi še
Nov dokaz, da je ta igralec največja dobričina v Hollywoodu

Kot je znano, je Reeves velik ljubitelj hitrosti, športne vožnje, tako na štirih, še bolj pa na dveh kolesih. Navis pa se nahaja na nekdanji pisti, čisto blizu opatijskega ovinka, kar je Reevesa še dodatno navdušilo. 

Z Reevesom je bil v Navisu ugledni filmski producent Gard Hollinger, s katerim sta leta 2011 ustanovila ameriško podjetje Arch Motorcycles.

Tega Keanu Reeves ni storil še nikoli!
Preberi še
Tega Keanu Reeves ni storil še nikoli!

Njihov osnovni namen je bil narediti ameriški izdelek na dveh kolesih, ki najde navdih na pisti, torej motor za ljudi, ki znajo obvladovati njegovo moč in dinamiko. Poslanstvo teh motociklov, ki so sicer izjemno dragi, saj njihove cene presegajo 100 tisoč evrov, je prenesti strast, ki jo gojijo ustanovitelji, na bodoče lastnike.

Ali kot sami poudarjajo: "Motocikli so tisti, ki prinašajo inovativen dizajn, tehnološko odličnost in fantastično vožnjo, obenem pa nudijo predanost vozniku, ki uživa v vsakem prevoženem kilometru."

 

Sodelovanje z Akrapovičem

Središče njunega bivanja pa je bilo v teh februarskih dneh pravzaprav v Sloveniji, natančneje v Ljubljani, v hotelu Intercontinental, kjer sta ostala do nedelje. K nam sta namreč prišla zaradi sodelovanja s podjetjem Akrapovič, enim najboljših proizvajalcev izpušnih sistemov za motorje, v zadnjem času pa tudi avtomobile, na svetu.

Slavni igralec prvič javno poljubil svojo "starejšo" izbranko
Preberi še
Slavni igralec prvič javno poljubil svojo "starejšo" izbranko

Čeprav je seveda Igor Akrapovič, ki je bil tudi sam nekoč uspešen motociklist, izjemno veliko, pomembno in popularno ime v svetu motociklističnih navdušencev, bo sodelovanje s podjetjem Arch Motorcycles, torej z dvojcem Reeves - Hollinger, odmevalo s povsem novim zanimanjem, in gotovo povečalo povpraševanje po teh edinstvenih ameriških izdelkih na dveh kolesih.

Keanu Reeves v Sloveniji
Keanu Reeves v Sloveniji FOTO: Arhiv Žito

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Keanu Reeves tudi na VOYO

Filme, v katerih je nastopil slavni zvezdnik Keanu Reeves, si lahko kjer koli in kadar koli ogledate tudi na VOYO. Na voljo sta vam kar dva:

1.  Kriminalna komedija Henryjev zločin (Henry's Crime) 

Potem ko je bil nekega dne priča bančnemu ropu in se je sam znašel v rokah policistov, se zdolgočasen pobiralec cestnine Henry znajde v zaporu, ker oblastem ni hotel izdati identitete roparjev. V zaporu se Henry spoprijatelji z goljufom Maxom, ki mu s svojimi nasveti pomaga pridobiti samozavest in obenem v njem zbudi željo, da uresniči svoj življenjski namen. Leto dni kasneje, ko ga izpustijo iz zapora, ima Henry v glavi eno samo željo – s svojim novim prijateljem Maxom izvesti popoln rop.

Keanu Reeves je moral v filmu seksati z ženo režiserja, ki je stal za kamero
Preberi še
Keanu Reeves je moral v filmu seksati z ženo režiserja, ki je stal za kamero

2. Kriminalni romantični triler Sibirija (Siberia)

Ameriški trgovec z diamanti Lucas Hill odpotuje v Rusijo, da bi gangsterju Borisu Volkovu prodal redke modre diamante vprašljivega izvora. Ko njegov ruski partner izgine, začne posel propadati, Lucas pa se zaplete v strastno razmerje z lastnico kavarne Katjo. Strast med njima je vedno večja, hkrati pa se veča tudi nevarnost, ki preti v nepredvidljivem svetu trgovanja z diamanti. Lucas si obupno želi zapustiti ta nevarni svet, a izhoda ni.

Toliko je bil plačan Keanu Reeves na izrečeno besedo v filmu
Preberi še
Toliko je bil plačan Keanu Reeves na izrečeno besedo v filmu

Vir: www.novilist.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390