Moskisvet.com
Jennifer Nicole Lee - 2

Novice

Bi jo kupili?

Ni.J.
04. 06. 2012 16.30
2

Njeno knjigo, seveda! Postavna Jennifer Nicole Lee je namreč predstavila svojo novo kuharsko knjigo, a na prav poseben način, kajti knjige in obrokov na predstavitvi sploh nihče ni opazil. Ali pač?

Jennifer Nicole Lee je svet osvojila s tem, ko se je iz nekoliko bolj zaobljene mamice spremenila v pravo seks bombo. Svojo seksi športno postavo pa tudi skrbno izkorišča za lastno promocijo.

Nedavno je fitnes gurujka predstavila svojo kuharsko knjigo. Na predstavitvi je na sebi nosila le spodnjice in kuharski predpasnik, ki pa je več odkrival, kakor zakrival. Medtem ko je kuhala, se tako le redkim prisotnim niso cedile sline, a kdo ve, če je imela kaj pri tem opraviti dejansko tudi njena hrana.

V svoji knjigi The Jennifer Nicole Lee Fun Fit Foodie Cookbook 36-letna mati dveh otrok predstavlja recepte, ki naj bi v kombinaciji z dobrim fitnes režimom zagotavljali hitrejšo pot do seksi in fit postave. Če smo iskreni, bi morali biti recepti tudi resnično učinkoviti, saj gre za obroke, s pomočjo katerih je Jennifer shujšala, ko se je po dveh porodih zredila na 91 kilogramov. Takrat je na ta način izgubila 32 kilogramov, bila leta 1996 okronana za ameriško Miss Bikini ter nato zaslovela kot fitnes guru.

Poleg kuharske knjige je Jennifer doslej izdala tudi že knjigo o fitnesu, sedem elektronskih knjig in serijo DVD-jev z vajami za krepitev mišic in preoblikovanje postave. Je tudi oblikovalka lastnega vadbenega režima imenovanega JNK Fusion, v sklopu katerega naj bi med posameznimi serijami vaj z utežmi izvajali kardio vaje.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400