Moskisvet.com
Prekrokana noč 3 - 6

Novice

Kdo si ga bo ogledal?

N.J.
30. 05. 2013 15.10
6

V kinomatografe danes prihaja dolgo pričakovani zadnji del najbolj odbite trilogije na svetu - Prekrokana noč . In prav danes se je zaključila tudi naša nagradna igra, v sklopu katere bomo nagradili in razveselili kar deset naših zvestih bralcev!

V slovenske kinematografe prihaja zadnji, zaključni del verjetno najbolj nore komične trilogije na svetu - Prekrokana noč 3! Na naši spletni strani smo ob tej priložnosti izpeljali nagradno igro, v sklopu katere bomo razveselili 10 zvestih bralcev, imena pa razglašamo prav zdaj!

Najprej nekaj o filmu

Minili sta dve leti, Phil, Stu in Doug pa živijo doma popolnoma normalno in umirjeno življenje. Tetovaže so si dali lasersko odstraniti, obremenjujoče dokaze in datoteke so zbrisali, Leslie Chow, ki jih je spravil v marsikatero težavo pa naj bi bil v ječi, zaradi česar so fantje pomirjeni, saj si lahko opomorejo od grozljivih in razburljivih dogodivščin iz Las Vegasa in Bangkoka.

Edini član žurerske druščine, ki je še vedno nezadovoljen in igra večno črno ovco, pa je Alan, ki še vedno ni našel smisla svojega življenja. Nehal je jemati tablete in se predal naravnemu gonu. To pomeni, da zanj ni nobenih omejitev, nobene samocenzure in nobenega obsojanja – dokler ga osebna kriza ne primora, da poišče pomoč. In kdo drugi mu bo pri tem pomagal, kakor njegovi trije prijatelji? Da bi pomagali Alanu, se žurerska druščina odloči dokončati tisto, kar so začeli, zato se odpravijo tja, kjer se je vse skupaj sploh začelo: v Las Vegas. Tako ali drugače… se vse konča tu.

Prekrokana noč 3 je tretji in zaključni del komedijske trilogije režiserja Todda Phillipsa, ki podira vse rekorde. Kot Phil, Stu, Alan in Doug se vračajo Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis in Justin Bartha, poleg njih pa vas bodo v smeh spravljali še Ken Jeong, Jeffrey Tambor, John Goodman in Heather Graham.

Prekrokana noč 3 - 6
Prekrokana noč 3 - 6 FOTO:
Kdo so nagrajenci?

Vsi, ki ste sodelovali v nagradni igri, ste morali odgovoriti na spodnje vprašanje:

Kam se druščina podaja v zadnjem delu trilogije?

a) v Los angeles
b) v Las Vegas
c) v Bankog.

Pravilen odgovor se glasi b) v Las Vegas.

Izmed vseh pravilhnih odgovorv smo izžrebali 10 nagrajencev, ki bodo prejeli super nagrade. No, pa začnimo:

1. nagrada (2 kupona za ogled filma Prekrokana noč 3 + 1 moška majica + 1 ženska majica): Mark Mali

2. nagrada (2 kupona za ogled filma Prekrokana noč 3 + 1 moška majica): Marija Novak

3. nagrada (2 kupona za ogled filma Prekrokana noč 3 + 1 ženska majica): Sandi Logar

4.- 10. nagrada (2 kupona za ogled filma Prekrokana noč 3)

- Primož Rojko
- Blaž Judež ml.
- Nika Vajt
- Nejc Trdin
- Janina Božič
- Andreja Madžarevič
- Martina Kodrič

Čestitke vsem nagrajencem, vsem ostalim sodelujočim pa želimo več sreče prihodnjič - priložnosti za nagrade bo še veliko!

Prekrokana noč - 3
Prekrokana noč - 3 FOTO: Kolosej

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497