Moskisvet.com
kislina na penis

Novice

Za njeno kruto maščevanje ni opravičila

N.J.
06. 02. 2015 08.08
19

Gre verjetno za eno najbolj krutih maščevanj – za poseg v zasebnost. Moški je skrivaj objavil posnetek, na katerem spolno občuje s 17-letnim dekletom, video pa se je kot virus razširil po spletu. Dekle je udarec vrnilo – brez milosti.

posnetek maščevanje - 2
posnetek maščevanje - 2 FOTO:

25-letni Južnoafričan Humphrey Khoza, ki je skrivaj posnel svoje dekle med akcijo, si verjetno ni predstavljal, da se bo zanj tako kruto končalo. Ko je najstnica ugotovila, da je prišel posnetek v javnost, je odkorakala v lokal, v katerem je popival s prijatelji, ga ozmerjala, nato pa mu na penis zlila steklenico kisline.

Moškega so nemudoma odpeljali v bolnišnico, kjer so mu takoj nudili medicinsko pomoč, a kot poročajo južnoafriški mediji, mladenič penisa ne bo mogel več uporabljati kot doslej. Celo za uriniranje bo potreboval posebno cevko. »Nisem mu želela uničiti penisa,« je nato dogodek za medije komentiralo dekle. »Bila sem tako zelo jezna, želela sem, da bi začutil, kako zelo me boli, kar mi je storil.« Nato je še povedala: »Da je posnetek pristal na spletu, sem izvedela, ko mi je zanj povedal sošolec, ki ga je videl. Sprva sem mislila, da se šali, ko pa sem videla, da je vse res, sem izgubila glavo.«

Objava posnetka iz maščevanja je resnično gromozanski poseg v zasebnost, ki lahko nekomu uniči življenje. Zato bodite previdni. Če že ne zdržite brez snemanja, vsaj poskrbite, da bodo posnetki redno brisani in da ne bodo našli poti na splet, saj jih je od tam pravzaprav nemogoče odstraniti.
 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400