Moskisvet.com
johnny depp in Camille Vasquez

Novice

Kdo je lepa odvetnica, ki zastopa Johnnyja Deppa?

M.S.
10. 05. 2022 12.27
2

Zadnje tedne smo v ZDA priča sojenju, ki prej spominja na resničnostni šov in ga bolje ne bi mogel napisati noben hollywoodski režiser ali mojster žajfnic. Johny Depp in Amber Heard na zgražanje večine javno pereta umazano perilo, saj je sojenje mogoče prek spleta spremljati v živo.

V ZDA smo trenutno priča zvezdniškemu sojenju stoletja, v glavni vlogi pa sta igralca Johnny Depp in Amber Heard. Nekdanja zakonca Smith, pardon, Depp, sta se spoznala leta 2009, med snemanjem filma z naslovom, ki dodobra opiše njuno burno razmerje: Zapiti dnevnik.

Amber Heard med procesom sojenja.
Amber Heard med procesom sojenja. FOTO: Profimedia

Po tem, ko je Depp tožil nekdanjo ženo Amber Heard zaradi klevet oz. zgodbe v britanskem časopisu The Sun, v kateri se je orisala kot žrtev nasilja v družini, je sojenje na sodišču v Virginiji naplavilo številne umazane podrobnosti iz njunega razmerja. Kaj je res in kaj ne, vesta samo ona. 

Ameriška javnost je na eni strani sita njune drame s številnimi pikantnimi in ogabnimi podrobnostmi, po drugi strani pa so posnetki s sojenja postali predmet vsakodnevnih debat in suho zlato za spletne šaljivce. Oba sta oborožena s kopico odvetniki, ki skušajo sojenje prevesiti na stran svojega klienta oz. klientke. Zveza med Deppom in Heardovo je trajala dobrih pet let, poročena pa sta bila 15 mesecev. Ko sta se ločila, je Amber vložila tudi zahtevo za prepoved približevanja, saj naj bi jo sloviti ameriški igralec pretepal, nasilje pa naj bi se začelo že leta 2012.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V ekipi Deppa je tudi relativno mlada ameriška odvetnica Camille Vasquez, ki jo z Deppom povezujejo tudi romantično. Zaokrožil je tudi že kolaž posnetkov s sojenja, kjer si par izmenjuje nežne dotike in poglede, naklonjenost med njima v sodni dvorani pa je vidna na kilometre daleč. Kljub temu viri blizu omenjenih trdijo, da med njima vlada zgolj profesionalni in prijateljski odnos ter da si je s klientom celotna pravna ekipa zelo blizu. Poleg tega naj bi bila v srečni zvezi z britanskim nepremičninskim agentom, s katerim je v resnem razmerju že več mesecev.

38-letna Vasquezova dela v odvetniški pisarni Brown Rudnick LLP, pretežno pa se ukvarja z reševanjem pogodbeni in poslovnih sporov, tožbami zoper delodajalca ipd. Pravnica je postala leta 2010, potem ko je diplomirala na pravni fakulteti Southwestern Law School.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492