Moskisvet.com
Linda Morselli

Novice

Spet so ju zasačili!

N.J.
10. 07. 2012 12.55
8

Čeprav as motociklizma v karieri ne zaseda več najvišjih položajev, očitno cveti njegovo zasebno življenje. Z dekletom si je znova privoščil sprostitev na svoji jahti, v nežnih trenutkih pa so ju v objektive ujeli tudi paparaci.

Čeprav so nedavno na plan privrele novice, da se bo Valentino Rossi po zaključku sezone po vsej verjetnosti selil iz Ducatijevega v Hondino moštvo, je zdaj že dobro znano, da so bile to zgolj govorice.

Ostajam pri Ducatiju,″ je po dirki za veliko nagrado Nemčije dejal Valentino Rossi. ″Govoril sem z vodstvom Audija, želijo si nadaljevati s projektom in radi bi naredili kaj dobrega, da bi pomagali narediti Ducati znova konkurenčen. Projekt je ambiciozen, kar me veseli, izpeljali pa ga bodo z mano.″

Če ima Doktor v motociklizmu nekaj težav z vrnitvijo na stopničke, pa je njegovo zasebno življenje trenutno na vrhuncu. Rossija so namreč znova ujeli paparaci, kako se je skupaj z dekletom, postavno manekenko Lindo Morselli, predajal užitkom na svoji jahti Titilla II. Privoščila sta si malo smučanja na vodi, potapljanje in sončenje. Seveda nista izpustila niti ljubkovanja in poljubljanja, a kdo bi jima zameril? Doktor je očitno zaljubljen!

Linda Morselli
Linda Morselli FOTO:

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376