Moskisvet.com
Kate Middleton palačinke

Novice

Kate Middleton zaradi peke palačink postala tarča posmeha

M.S.
22. 02. 2023 06.00
0

Verjetno se še spomnite, ko je svoje kuharske veščine skušala pokazati Kendall Jenner in zaradi nespretnega rezanja kumare postala tarča posmeha. Podobno se je zdaj zgodilo princesi Kate Middleton, ki je med obiskom doma za ostarele skušala speči palačinko, a se pri tem ni proslavila.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Peka palačink – o tem si lahko več preberete TU – ni ravno višja znanost, a 41-letna valižanska princesa in žena princa Williama, Kate Middleton, več kot očitno potrebuje še nekaj vaje, saj se ji peka med obiskom doma za ostarele v Oxfordu na t. i. ''Shrove Tuesday'', znan tudi kot ''Pancake Day'' – ta se tradicionalno praznuje pred začetkom posta oz. dan pred pepelnično sredo – v svetu pa kot svetovni dan palačink, ni ravno posrečila in je naredila nekaj bolj podobnega šmornu kot palačinki. Na koncu je dejala, da je pokazala, ''kako se ne dela palačink,'' s svojimi prikupnimi komentarji pa je zabavala zbrane okoli nje.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
5 najbolj pogostih duševnih motenj pri moških
Preberi še
5 najbolj pogostih duševnih motenj pri moških

Palačinka se ji je med kramljanjem prijela na dno, tudi met palačinke v zrak se ji ni najbolje posrečil. Britanska kraljeva družina ima tradicijo peke palačink na ta dan, mama Georgea, Louisa in Charlotte pa je dejala, da se ji tudi sami ne bodo izneverili. ''Moje palačinke običajno končajo na tleh ali stropu, zato pa gre peka toliko bolje od rok otrokom in nocoj jih bomo delali skupaj,'' je dejala Kate in priznala, da v tem ni pretirano dobra.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Tako je 25 let po škandalu videti Monica Lewinsky
Preberi še
Tako je 25 let po škandalu videti Monica Lewinsky

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400