Moskisvet.com
Kate Middleton

Naslovnica

Potem pa šok: Kate Middleton ima raka

E.R.
22. 03. 2024 23.04
0

Kate Middleton je končno nagovorila javnost in šokirala svet z razkritjem podrobnosti o svojem zdravstvenem stanju.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Kate Middleton se zdravi za rakom, šokantno novico pa je vojvodinja razkrila sama in vse povedala v videu, ki ga je objavil BBC. 

Zaradi te prosojne obleke je William ponorel za Kate
Preberi še
Zaradi te prosojne obleke je William ponorel za Kate

Princesa je pojasnila, da je v zgodnji fazi zdravljenja in da so njeno hudo bolezen odkrili s preiskavami. Povedala je, da je bila njena diagnoza velik šok in da je za njo kar nekaj neverjetno težkih mesecev, pri čemer pa je obenem skušala tudi pomiriti javnost. 

"Dobro sem in vsak dan postajam močnejša," je še izjavila.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Več podrobnosti o bolezni ni razkrila, v Kensingtonski palači pa trdijo, da so prepričani, da bo princesa popolnoma okrevala.

Kate Middleton v svoji izjavi pojasnjuje, da ko je januarja prestala operacijo trebuha, ni bilo znano, da so v njenem telesu maligne tvorbe.

Diagnosticirali so mu raka, to pa ni njegova edina zdravstvena težava
Preberi še
Diagnosticirali so mu raka, to pa ni njegova edina zdravstvena težava

"Vendar so preiskave po operaciji pokazale, da je prisoten rak. Moja medicinska ekipa je zato svetovala, naj opravim preventivno kemoterapijo in zdaj sem v zgodnji fazi tega zdravljenja," je pojasnila princesa.

''Z Williamom sva naredila vse, kar je bilo v najini moči, da bi predelala celotno situacijo in čim več rešila znotraj naše družine. Potrebovali smo čas, da smo Georgeu, Charlotte in Louisu vse razložili na njim primeren način in jim zagotovili, da bom v redu. Moja družina je potrebovala nekaj časa, prostora in zasebnosti,'' še pravi Kate v videu.

Kate Middleton
Kate Middleton FOTO: Profimedia

Poudarila je, da je imela ves ta čas veliko podporo družine.

"Imeti Williama ob sebi v tem trenutku je velik vir tolažbe in varnosti, tako kot ljubezen, podpora in prijaznost, ki jo izkazujejo številni izmed vas. To nama obema veliko pomeni,'' je dodala Kate.

S to lepotico naj bi princ William prevaral Kate
Preberi še
S to lepotico naj bi princ William prevaral Kate

Vse od lanskega decembra se ugiba, kaj se dogaja z najljubšo članico kraljeve družine, vse pa je šlo tako daleč, da se je v času njenega okrevanja pojavilo nešteto teorij zarote. 

"Vse, ki se soočate s to boleznijo v kateri koli obliki, prosim, da ne izgubite vere in upanja. Niste sami," je dejala Kate. 

Iz Kensingtonske palače so pojasnili, da je bil video, v katerem princesa pojasnjuje svoje stanje, posnet v sredo v studiu BBC.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Več o aktualnem dogajanju v kraljevih družinah si lahko kadarkoli preberete na portalu Zadovoljna.si, pod rubriko Kraljevo!

Vabljeni tudi na VOYO, kjer si lahko kjerkoli in kadarkoli ogledate izjemno zanimive dokumentarne serije in filme, ki poglobljeno prikazujejo dogajanje na britanskem kraljevem dvoru. Med drugimi so vam na voljo denimo:  Angleški dvor: spopad z medijiDiana: 7 dni, ki so pretresli svetCharles in Diana: Resnica o njuni porokiPrinc Harry: Intervju in Thomas Markle: Moja zgodba.

Brat princese Diane je bil v otroštvu spolno zlorabljen
Preberi še
Brat princese Diane je bil v otroštvu spolno zlorabljen
Nenavadna dejstva o kraljici Elizabeti II.
Preberi še
Nenavadna dejstva o kraljici Elizabeti II.

Vir: showbuzz.dnevnik.hr

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382