Moskisvet.com
Kate Hudson - 2

Novice

Plavolaska trdi, da lahko vidi duhove in mrtve

E.R.
13. 05. 2024 02.00
0

Kate Hudson je razkrila, da ima že od otroštva prav posebno sposobnost.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Slavna hollywoodska igralka Kate Hudson je razkrila, da je v otroštvu lahko videla duhove, danes 45-letna igralka pa trdi, da še vedno lahko čuti njihovo prisotnost, z enako sposobnostjo pa se lahko pohvali tudi njena mati Goldie Hawn.

Goldie Hawn in Kate Hudson.
Goldie Hawn in Kate Hudson. FOTO: Profimedia

Nedavno so jo o tem spraševali tudi v oddaji Howard Stern Show. Voditelj jo je namreč vprašal, ali res lahko vidi duhove, ona pa mu je odvrnila: "Vse vidim." Nato ga je zanimalo, ali je z njimi v studiu prisoten tudi njen pokojni oče, a ga je Kate hitro ustavila: "To ne poteka tako. Počutiš se, kot da prejmeš neke vrste sporočila."

Veljata za sanjski par, skupaj sta že 40 let, a redko kdo pozna to resnico o slavnem paru
Preberi še
Veljata za sanjski par, skupaj sta že 40 let, a redko kdo pozna to resnico o slavnem paru

Kate je priznala, da je imela zaradi te sposobnosti precej divje otroštvo. "Bila sem kakor šesti čut. Brala sem tudi tarot karte," je še dodala.

Nato je delila še svoje misli o posmrtnem življenju: "Verjetno je čudno, a lepo," je sprva dejala, nato pa dodala: "Verjetno pa je tudi precej bolj znanstveno, kot bi si kadar koli mislili. Predvidevam, da je večdimenzijsko. Mislimo si, da vse vemo, ampak prav gotovo to ne drži. Bomo videli, ko pridemo tja."

Pravijo, da se stara kot vino, a v resnici ni taka, kot na rdeči preprogi
Preberi še
Pravijo, da se stara kot vino, a v resnici ni taka, kot na rdeči preprogi

Že v preteklosti pa je razkrila, kateri je bil najbolj grozljiv dogodek, ki se ji je pripetil zaradi njene omenjene sposobnosti: "Videla sem duha ženske brez glave. Pri tem najbolj grozna ni bila videna pojava, ampak čutenje njene prisotnosti." Pojasnila je še, da je treba v tistem trenutku duhu samo povedati, katero leto je, in ga opomniti, da ne spada v tisto obdobje.

Kate Hudson
Kate Hudson FOTO: Profimedia

Kate Hudson tudi na VOYO

Kate Hudson in Anne Hathaway sta nastopili v glavni vlogi romantične komedije Vojna med nevestama (Bride Wars), ki si jo lahko kadar koli ogledate na VOYO. V njej spremljamo manhattansko odvetnico Liv in šolsko učiteljico Emmo, ki sta že od otroštva najboljši prijateljici. Ko ju njuna fanta na isti dan zasnubita, se dekleti odločita, da se bosta poročili na istem mestu, in sicer v hotelu Plaza. Slovesna dogodka naj bi organizirala slavna načrtovalka porok Marion St. Claire, toda ko Marionina tajnica naredi napako, Liv in Emma izvesta, da se bosta njuni poroki odvijali na isti dan! Ker ne ena ne druga nista pripravljeni spremeniti datuma poroke, se prelevita v sovražnici št. 1, ki nameravata druga drugi uničiti poroko.

Na VOYO si lahko ogledate film Vojna med nevestama s Kate Hudson in Anne Hathaway v glavni vlogi.
Na VOYO si lahko ogledate film Vojna med nevestama s Kate Hudson in Anne Hathaway v glavni vlogi. FOTO: BRIO

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: metro.co.uk

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497