Moskisvet.com
Katarina Jurkovič - 2

Novice

Katarina, kot je ne poznate!

Nataša Jurca
14. 04. 2014 16.42
20

Plavolasa lepotička Katarina Jurkovič je moškemu svetu večinoma znana po privlačnem videzu, zapeljivem pogledu in seksi telesu, ki ga je na veselje mnogih v celoti razkrila pred časom v priljubljeni moški reviji. Toda razkazovanje telesa še zdaleč ni edina stvar, s katero se vsestranska Katarina ukvarja. Med drugim se je nedavno preizkusila tudi v filmskih vodah, ko je nastopila v slovenskem filmu Izhod, ki si ga lahko kadarkoli ogledate na VOYO. Z lepotičko smo ob tej priložnosti prijetno poklepetali. Preberite, kaj nam je zaupala!

Katarina Jurkovič - 2
Katarina Jurkovič - 2 FOTO: osebni arhiv
Svojo medijsko kariero si pričela že zelo zgodaj. Kaj te je gnalo v ta svet?
Moj vstop v manekenstvo je bil čisto naključen, s prijavnico moje mamice za miss Universe. Prejela sem naziv miss fotogeničnosti in takoj dobila nekaj ponudb za delo. Pričela sem čez noč in takoj vzljubila to delo. Res se že vrsto let ukvarjam s tem, skoraj polovico svojega življenja, in trenutno je to moj način življenja.

Si voditeljica, manekenka, igralka ... Katero delo te najbolj veseli in zakaj?
Vsa dela opravljam z veseljem, vsako me veseli po svoje...a manekenstvo mi je bilo vedno na prvem mestu. V tej vlogi se najbolje znajdem in od tega me nihče ne more odvrniti.

Film Izhod je bil prvi, v katerem si zaigrala. Je bilo kaj treme?
V filmu izhod sem se prvič preizkusila v vlogi igralke. Pred tem sem imela že ogromno izkušenj s snemanji tv oglasov, zato pretirane treme nisem imela. Kamera mi ni bila tuja, je bilo pa zato toliko težje oziroma veliko več treme pred veliko premiero na velikem platnu v Koloseju.

Kako se je Katarina odrezala v vlogi bančne roparice v filmu Izhod, preverite kadarkoli na VOYO!

Se je bilo težko vživeti v Laro? Kakšna je v resnici Lara?
V vlogo Lare se ni bilo težko vživeti, saj mi je Lara karakterno v določenih trenutkih celo nekoliko podobna. Je samozavestna, odločna punca, ki se ne boji nenadnih, spontanih odločitev in je vedno pripravljena na nove izzive. Razlikuje se le najin način življenja, saj jaz že 14 let vse posvečam izključno svoji karieri in imam privatno življenje na stranskem tiru. Lara pa živi drugačno življenje in ima druge prioritete.

Lara je seksi, tako kot ti. Si se morala na vlogo posebej pripravljati ali celo leto vzdržuješ kondicijo?
Hvala za kompliment (smeh). Na vlogo se nisem posebej pripravljala, kajti kot manekenka moram biti celo leto in ves čas fizično pripravljena. Zavedam se, da delo prihaja na podlagi tega, zato ves čas skrbim za telo.

Katarina Jurkovič - 3
Katarina Jurkovič - 3 FOTO: osebni arhiv

Kako pa sicer skrbiš za svoj videz?
Redno se ukvarjam s športom in delno pazim tudi na prehrano. Imam tudi srečo z geni, zato mi nikoli ni bilo potrebno pretirano paziti pri hrani oziroma se lotiti kakšne posebne diete. Zase pravim, da ves čas malce pazim in ves čas malce grešim. Malce bolj pazim samo pred večjimi projekti, posebnimi fotografiranji oziroma modnimi revijami. 

Na kateri del svojega telesa si najbolj ponosna?
...na svoje ustnice.

Kaj misliš, da moški na tebi najprej opazijo?
Bi bilo najbolje, da povprašate njih :) Mi je pa že večkrat prišlo na uho, da najprej opazijo moje oči in nasmeh.

Katarina Jurkovič
Katarina Jurkovič FOTO: osebni arhiv

Kaj pa je tisto, kar te na moških najbolj pritegne?
Moški me prepriča s svojo energijo. Pritegnejo me komunikativni, simpatični in samosvoji moški. Opazim tudi, kako je urejen in stilsko usklajen.

Imaš kaj posebnega v načrtu za poletje? Kakšno eksotično potovanje?
Za poletje še nimam ničesar v planu. Glede na to, da težko planiram dopust vnaprej, se vedno odločam v zadnjem trenutku. Sicer pa svojega dopusta nikoli ne delim z mediji in tako bo ostalo.

Kakšni pa so tvoji cilji za prihodnost? Kje se vidiš?
Moje trenutne želje so ostati še nekaj časa v tem poslu, imam željo zaigrati še v kakšnem filmu. Sicer pa med kariero sem dokončala tudi študij, diplomirana sem na fakulteti za varnostne vede in mogoče se kasneje preizkusim tudi v teh vodah. Zaenkrat še ne razmišljam o tem, sem še popolnoma predana svoji karieri.

In še nekaj, kar gotovo zanima naše bralce: si samska?
Sem samska, ja :)

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497