Moskisvet.com
bizarna služba

Novice

Kar lepotička počne za preživetje, vas bo presenetilo!

N.J.
15. 01. 2016 12.28
16

Pošiljanje fotografij intimnih delov telesa morda zveni povsem čudaško, a se to predvsem med mladimi zares pogosto dogaja. Newyorčanka je v tem opazila potencial: vse skupaj je spremenila v umetnost in si zgradila odlično fotografsko kariero.

»Pozdravljeni, sem fotografinja penisov,« ponosno v začetku videoposnetka pove Soraya Doolbaz, Ko je bila še samska, je prejela številne fotografije penisov, prav tako njene prijateljice. Med seboj so si jih kazale in komentirale. Opazila je, da so nekatere fotografije veliko boljše kot druge in porodila se ji je genialna zamisel: fotografirala jih bo raje kar sama, in to bo njeno novo delo.

Kar ona počne, je, da iz penisov ustvari junake. Obleče jih v posebne oblekice in fotografira. Če mislite, da težko dobi modele, se motite. Do nje pristopijo nekateri moški kar sami, v nekaterih primerih pristopijo celo ženske, ki si želijo, da njihov moški pozira z oblečenim korenjakom ...

Nedavno je imela pomembno razstavo v Miamiju. In ne, dekle ne dela za drobiž, temveč za posamezna dela prejme tudi po 10 tisočakov. Izdeluje tudi skodelice, koledarje in druge spominka. »Vznemirljivo je, da imajo ljudje radi penise na njih,« še pravi. 

Če ste med pogumnimi, lahko pokukate na Twitter na #dicture in objavite še kakšno fotografijo svojega oblečenega junaka ...

 
Meet the penis fashion photographer

"I'm a professional dick photographer." http://nyp.st/1Ziadnh

Objavil/a New York Post dne 12. januar 2016

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382