Moskisvet.com
umor

Novice

Kamere posnele grozljivo streljanje!

N.J.
12. 04. 2013 15.18
5

V Rusiji so nadzorne kamere posnele poskus umora 56-letnika. Posnetek prikazuje, kako se je zamaskirani moški približal parkiranemu avtomobilu in streljal na voznika. Poglejte si posnetek!

Strelec je poskušal umoriti 56-letnega Leonida Kolesnikova, uspešnega poslovneža nekega sanktpeterburškega podjetja. Kolesnikov se je odpravil v trgovino v mestu Sertolovo na severu Sankt Petersburga okoli 10. ure zjutraj. Na posnetku je vidno, kako poslovnež parkira svoje vozilo, zatem pa se prikaže v črno oblečen morilec. Morilec ima pod vrečko skrito pištolo, pristopi do avtomobila in skozi okno sproži prvi strel. S prvim strelom mu uspe ustreliti Kolesnikova, pri drugem strelu pa pištola zataji. Morilec jo poskuša ponovno usposobiti in repetirati, a neuspešno. V tem času 56-letniku uspe zbežati. Morilec zbeži v eno stran, Kolesnikov pa v drugo, nato pa se strelec vrne, steče za poslovnežem in še enkrat ustreli preden dokončno izgine.

Iz strani, v kateroje zbežal Kolesnikov, priteče še en moški, ki zasleduje morilca. Na kocu posnetka Leonida iskrbuje medicinsko osebje. Kolesnikova so zatem odpeljali v bolnišnico in oskrbeli njegove rane. Trenutno je še na oddelku za intenzivno nego v lokalni bolnišnici, njegovo stanje pa je stabilno.

Policistom je uspelo najti strelno orožje in izstreljene naboje, iskanje morilca pa še ni zaključeno.
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400