Moskisvet.com
Braun

Novice

Oglas

Kakšno darilo si želi pravi moški?

P.R.
14. 12. 2015 06.30
0

Najbolj praznično obarvan mesec v letu je čas, ko se brez slabe vesti razživimo, spijemo dobro kuhano vino. December pač ne mine brez odbite (službene) novoletne zabave in vsaj kakšnega darila pod pisano okrašeno novoletno jelko.

Pravijo sicer, da je kupovanje moških daril pravi izziv, vendar temu ni tako, če ljudje poznajo naše potrebe in želje. V nasprotju z nežnejšim spolom so namreč najbolj cenjena ravno praktična darila, ki lajšajo ali bogatijo življenje skozi vse leto.

Braun
Braun FOTO: Braun

Praznični čas nas vrne v otroštvo, ko smo z nestrpnim pričakovanjem bedeli pozno v noč ali se zbujali zgodaj zjutraj, da bi pričakali katerega izmed dobrih mož. Ti občutki ne ostanejo pozabljeni niti takrat, ko moški postane starejši in je v tako imenovanih bolj zrelih letih, saj se pod možatim pristopom v večini izmed nas skriva del navihanega mulca, ki je tu in tam ušpičili kakšno praznično neumnost. Čeprav nad darila več ne planemo tako kot včasih, pa to še ni pokazatelj, da si jih ne želimo. Nasprotno, darilo je pozornost, s katero se ljudje spomnijo na nas in nam na nek način izkažejo spoštovanje, ne glede na to, kako veliko ali majhno je.

Tako kot pri večini stvari, tudi pri darilih za moške velja pravilo manj je več. To pomeni, da je boljše eno uporabno darilo, kot pa več nesmiselnih malenkosti, na katerih se bo kaj kmalu začel nabirati prah. Prav zaradi tega lahko mamam, tetam, boljšim polovicam ali takšnim in drugačnim prijateljicam malo namignemo, kaj bi si želeli. Eden izmed pripomočkov, ki jih najdemo prav v vseh moških toaletnih torbicah in na katerega mogoče sploh nismo pomislili, je brivski aparat. V uporabi je večkrat tedensko in je nepogrešljiv pri britju obraza ali katerih koli drugih delih telesa. Zakaj nas ne bi letos pod novoletno jelko počakal kateri izmed brivnikov Braun Series 3, ki veljajo za najbolj prodajan Braunov model na svetu, najnovejše izboljšave omenjene serije pa se ponašajo z lastnostjo najhitrejših brivnikov doslej?

Na Braunove modele prisega tudi najbolj znan slovenski brkač Filip Flisar. Mariborčan kljub pomanjkanju časa vestno skrbi za svoje obrazno okrasje in uživa žensko pozornost. Brki so postali njegov zaščitni znak, dober brivnik pa je ključen za optimalen rezultat, ne le pri njem, temveč prav pri vseh moških. Namesto nogavic, spodnjega perila in puloverjev, lahko raje preverimo, kakšno je naše stanje v toaletni torbici in svojo željo prišepnemo komu na uho. Tako bo veliko večja verjetnost, da se bo uresničila z uporabnim in trendovskim darilom po moškem okusu.

Še ne veste, kaj boste dali pod novoletno jelko? Ogromno idej za odlična novoletna darila med drugim lahko dobite v Braunovem kotičku v trgovini Big Bang v Cityparku v Ljubljani.

Nakup izdelkov Braun je brez tveganja, saj do 31. 1. 2016 velja jamstvo za vračilo kupnine, če izdelkom slučajno ne bi bili zadovoljni. Več informacij na prodajnih mestih!

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630