Moskisvet.com
Zucchero Fornaciari - 1

Novice

Kako nagajivo ji je pevec gledal v hlačke!

N.J.
11. 09. 2013 11.07
4

Paparaci so na španski Formenteri tokrat ovekovečili slavnega italijanskega pevca Zucchera in njegovo izbranko Francesco Mozer, ki sta si privoščila oddih v Španiji, fotografe pa je razveselila predvsem pevčeva 'navihanost'.

Italijanski rock pop pevec Zucchero Fornaciari si je privoščil oddih v Španiji, kjer mu družbo delata partnerica Francesca Mozer in sin Blue. Pevec sicer ni pogosto tarča paparacov, tokrat pa so ga v svoje objektive ujeli, ko je nagajivo pogledoval v hlačke svoje boljše polovice. Zatem se je 57-letnik, ki že dolgo s svojo glasbo razveseljuje staro in mlado, popolnoma prepustil njenim rokam in užival v trenutkih, ko ga je mazala s kremo za zaščito pred soncem.  

Zadnje mesece je imel Zucchero ogromno dela s koncerti in predstavitvami svojega najnovejšega studijskega izdelka z naslovom La sesion cubana in oddih mu je prišel več kot prav. Zucchero Fornaciari sicer velja za 'številko ena' srednje generacije, prodaja namreč večje naklade kot Eros Ramazzotti ali Vasco Rossi, druga dva najbolj priljubljena italijanska pevca. Njegova glasbena pot se je pričela v 70. letih prejšnjega stoletja, v svoji bogati, več kot 30 let trajajoči karieri pa je sodeloval z različnimi uveljavljenimi domačimi in tujimi glasbeniki, kot so Paul Young, Eric Clapton, Elton John, Luciano Pavarotti, Sting, Nina Hagen, B.B. King, Sinead O'Connor, Tom Jones in številni drugi. Njegova prva večja uspešnica, s katero se je zavihtel na vrh italijanskih lestvic, je bila pesem Donne, s katero je leta 1985 zasedel drugo mesto na italijanskem festivali Sanremo.
 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497