Moskisvet.com
Sašo na Misiji nemogoče

Novice

Kako daleč je Sašo?

N.J.
03. 07. 2012 15.56
1

Za Sašem Pappom in Polono Požgan je že drugi dan Misije nemogoče. Čeprav sta oba startala v prepričanju, da bo pot do doma enostavna, se je izkazalo, da bo precej težja. Kako daleč je uspelo priti Sašu?

Sašo je prespal kar v fotografskem studiu svojega novega prijatelja fotografa.
Sašo je prespal kar v fotografskem studiu svojega novega prijatelja fotografa. FOTO: Radio Center

Polona “Barcelona“ Požgan in Sašo “Istanbul“ Papp  v bitki med spoloma Radia Center tekmujeta drug proti drugemu v Misiji nemogoče. Na pot sta krenila oborožena z enosmerno letalsko vozovnico do Barcelone, oziroma Istanbula, pametnim telefonom in le 100 evri za najnujnejše življenjske stroške. Zmagovalec bitke, v kateri velja pravilo, da pravil ni, bo tisti, ki se hitreje vrne nazaj v studio.

Sašo Papp je soj prvi dan končal v kraju Thessalonika, kjer ga je po prečkanju meje s Turčijo, odložil avtobus. Noč je brezplačno preživel v fotografskem studiu novega prijatelja, fotografa Giannisa. Ob steklenici Ouza sta se dolgo v noč menila o fotografiji, ostrini, kompoziciji in modelih.

Jutro se je za Saša začelo tam, kjer se je končal večer. Ob steklenici Ouza in iskreni želji za srečno pot proti domu. Ker je porabil že precej denarja, se je Sašo iz Thessalonike proti pristanišču Igoumenitsa podal “na štop“, kar se je izkazalo za precej zamudno početje. Nekajurno štopanje pod vročim grškim soncem je obrodilo sadove šele, ko je mimo pripeljal avtobus z razposajenimi grškimi študenti, ki so Saša vzeli s seboj. Na poti proti pristanišču so z zanimanjem prisluhnili dogodivščinam popotnika, ki želi čim prej priti na otok Krf. Saša so nahranili z domačimi dobrotami in mu zaželeli končne zmage.

Ko pridem na Krf, bo pol narejenega,“ s poti sporoča Sašo. “Tam imam še danes namen ujeti kakšno ladjo in se prešvercati na Jadran. Držite pesti, da mi rata.“

Kako uspešna je na svoji poti Polona Požgan, si lahko preberete na portalu Zadovoljna.si.

Bo Sašu uspelo zmagati?
Bo Sašu uspelo zmagati? FOTO: Radio Center

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497