Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Se to spodobi za političarko?

N.J.
09. 07. 2012 12.59
17

Med dopustovanjem na morju so paparaci v svoje objektive ujeli italijansko političarko, pokrajinsko svetnico in nekdanjo zobozdravnico Silvia Berlusconija Nicole Minetti v prav neprijetni in nič kaj damski situaciji.

Nicole Minetti, nekdanja zobozdravnica Silvia Berlusconija, si je pred začetkom pričanja na milanskem sodišču v primeru Ruby, v sklopu katerega jo obtožujejo, da je napol gola plesala na eni od Berlusconijevih 'bunga-bunga’ zabav, privoščila oddih na italijanski obali.

Čeprav pozornost običajno vzbuja s svojim zagorelim telesom in popolnimi oblinami, je tokrat fotografske objektive pritegnila z načinom shranjevanja denarja.

Pokrajinska svetnica se je namreč odločila svoje evre spraviti kar v spodnji del rumenega bikinija, in to prav nič damsko. Fotografija, na kateri si v spodnji del kopalk tlači bankovec za deset evrov in ki jo je med prvimi objavila revija Eva Tremila, za njo pa še bloger Nonleggerlo, je tako takoj zakrožila po spletu.

 

 

 

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394