Moskisvet.com
Maja v hiši Big Brother Slavnih povzroča zdrahe.

Novice

Kaj se je zgodilo z Majinimi prsmi?

N.J.
02. 04. 2013 11.39
7

Srbska pevka Maja Nikolič je s svojim oprsjem pritegnila pozornost mnogih moških, le kako ne bi. A vendar ji oblačila nedavno niso naredila usluge – njene prsi so bile videti, kakor bi jih nekdo 'presekal na pol' ...

Maja nekoč ...
Maja nekoč ... FOTO: Facebook
Srbska pevka Maja Nikolič sicer šteje že 37 pomladi, a je njena postava še vedno brezhibna. Kakor koli že, ji oblekica, ki si jo je nedavno nadela v hiši Big Brotherja, ni naredila usluge, saj ji je prsi potlačila in prepolovila.

Čeprav je več kot očitno, da Majine prsi niso naravne, je pevka dolgo tajila lepotni poseg. Dejala je, da so se ji povečale zgolj zaradi nosečnosti. Kaj je res in kaj ne, ve samo ona, a vendar so jo mediji takrat močno ozmerjali in razglasili celo za 'patološko lažnivko'.

Čeprav je mediji morda ne bi smeli označiti za patološko lažnivko, pa Maja z lažmi tudi sicer resnično ne skopari. V enem od prejšnjih šovov, v katerih je tekmovala, je trdila, da jo bo partner zaprosil za roko s helikopterjem, v sedanjem šovu, Big Brother VIP, pa je s svojimi lažmi in provokacijami sprožila že precej prepirov, grdih pogledov in sporov med tekmovalci in se v samo treh dneh skregala s skorajda vsemi sotekmovalci.

Pred nekaj dnevi pa je s svojimi izjavami razburila tudi ustvarjalce oddaje. Dejala je namreč, da so ji producenti oddaje Big Brother VIP že vnaprej plačali 50.000 evrov, samo zato, da je nastopila v šovu.

Maja v hiši Big Brother Slavnih povzroča zdrahe.
Maja v hiši Big Brother Slavnih povzroča zdrahe. FOTO: You Tube

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497