Moskisvet.com
Michaela Engler

Novice

''Đoković'' čez noč osivel! Kaj se je zgodilo?

A.P.
05. 11. 2019 21.55
7

Ne, fotografije ostarelega teniškega igralca Novaka Djokovića, ki te dni krožijo po spletu, niso delo aplikacije za postaranje obraza FaceApp, ki je zvezdnike navdušila pred nekaj meseci. Srbski as tudi ni čez noč osivel in pridelal dioptrijo. Gre za angleškega producenta, ki je Novakov slavni dvojnik.

Če želi trenutno drugi teniški igralec sveta, Novak Djoković. izvedeti, kako bo videti čez nekaj desetletij, ne potrebuje aplikacije ala FaceApp, samo pogledati mora fotografije 60-letnega ameriškega producenta, scenarista in režiserja Michaela Englerja, ki se je podpisal pod številne uspešne televizijske serije, kot so Seks v mestu, Empire, Downton Abbey, Nashville in Tretji kamne od sonca, nedavno režiral pa je tudi film Downton Abbey.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Američan je namreč zrcalna, čeravno rahlo postarana slika enega najuspešnejših srbskim športnikov vseh časov. Tudi vi opazite neverjetno podobnost med Srbom in Američanom?

Niso imeli posnetka s tekme, pa so predvajali videoigro
Preberi še
Niso imeli posnetka s tekme, pa so predvajali videoigro

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376