Moskisvet.com
Le kaj počne najbolj poznana rit na svetu? - 1

Novice

Kaj počne najbolj poznana zadnjica na internetu?

M.J.
28. 02. 2012 15.18
27

Najbolj poznana internetna starleta in boljša polovica Ice-T-ja je na svojem Twitter profilu objavila fotografije, s katerimi želi pokazati, kako v formi vzdržuje svoje največje bogastvo.

Na družbenem omrežju je objavila fotografije, ki na prvi pogled delujejo, kot da bi jih nekdo obdelal v kakšnem grafičnem programu. Toda fotografije naj bi bile 100-odstotno pristne in prikazujejo Coco med tem, ko izvaja vaje tako imenovane zračne joge.
''Poglejte, brez rok! Ravnotežje lovim samo z uporabo svojih mišic. To je prvič, da izvajam zračno jogo,'' je Coco napisala pod fotografijami, ki jo prikazujejo, kako obrnjena na glavo visi nad tlemi. Seveda pogled takoj uide tudi na njeno obsežno zadnjico, ki je postala njen zaščitni simbol. Ta je postala celo tako slavna, da je bila pred nedavnim tudi tema na CNN.

''O, moj bog, ne morem verjeti, da je Anderson Cooper na CNN govoril o moji zadnjici,'' je dejala Coco.
''O, moj bog, ne morem verjeti, da je Anderson Cooper na CNN govoril o moji zadnjici,'' je dejala Coco. FOTO: Twitter

Novinar CNN Anderson Cooper se je na presenečenje mnogih odločil, da pokomentira njeno zadnjico. Njej je celo posvetil rubriko "RidicuList". ''Sprva se je Kim Kardashian odločila dokazati, da je njena zadnjica naravna. In sedaj se je za to odločila tudi Coco. To si vsekakor zasluži mesto na RidicuList,'' se je pošalil priznani novinar.
Novica, da so tudi na CNN poročali o njeni zadnjici, je šokirala celo Coco. ''O, moj bog, ne morem verjeti, da je Anderson Cooper na CNN govoril o moji zadnjici. Rada ga imam ..., toda ali niso vojne ali kaj drugega pomembnejše?'' je po koncu oddaje zapisala Coco. Naj spomnimo, da se je 32-letna reality zvezda pojavila v šovu The doctors, kjer so ji zadnjico pregledali z ultrazvokom, da bi dokazala, da je ta popolnoma naravna. Podobo je storila tudi Kim Kardashian.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400