Moskisvet.com
Kaj pa je to

Novice

Priden pes?!

N.J.
17. 05. 2013 15.24
1

Psi so zabavni, o tem ni nobenega dvoma. Še posebej takšni, ki se ne zavedajo svoje velikosti ...

 

Dejstvo je, da so psi lahko naši najboljši prijatelji, z njimi se lahko sprostimo, nasmejino, razvedrimi, zrekreiramo ... Težko pa je živeti s psom, ki ni pravilno vzgojen. Še posebej zato, ker je pes prijatelj, ki nas bo spremljal približno deset let, nihče pa si ne želi toliko časa živeti v podrejenem odnosu s kosmatim 'teroristom'.

Ukrotiti psa in ga vzgojiti tako, da se bo obnašal kot si sami želimo in ne tako kot si sam želi, ni mačji kašelj. Še več, to je pravi projekt! Z novo rekrutacijo neubogljivih kosmatincev v novo sezono oddaje Pozor, priden pes! se vam ponuja možnost, da boste psa ukrotili s pomočjo strokovnjakov.

Tudi vam pes skače čez glavo? Leze v copate in bevska na otroke? Vam je pojedel najljubšo sedežno garnituro in rad lovi sosedove kokoši? Po izjemno uspešni in priljubljeni prvi sezoni oddaje Pozor, priden pes!, se ustvarjalci že pripravljajo na snemanje 2. sezone. Tako imate še enkrat možnost, da na prevzgojo prijavite svojega psa!

Pozor, priden pes!
Pozor, priden pes! FOTO: POP TV

Vsi vemo, da je vzgoja psa zahteven in dolgotrajen proces, poln vzponov in padcev, ki marsikoga odvrnejo od nakupa psa. A z nasveti priznanih strokovnjakov je lahko obvladovanje domačega ljubljenčka veliko lažje.

Strokovnjaka za pasje vedenje Jure Pribičevič in David Pogačnik vam bosta z veseljem pomagala! "Zelo sem vesel odličnega odziva, pozitivnih kritik in dobre gledanosti oddaje Pozor, priden pes! Najino letošnje leto je bilo v vseh pogledih povsem prilagojeno snemanju posameznih oddaj, saj nam je letošnja zima še posebej rada nagajala in postavljala urnike snemanj na glavo. V hudem snežnem metežu smo se vozili od Murske Sobote do Kanala ob Soči, avto nam je izdihnil ... Skratka, tudi za kamerami je bilo pestro! V pretekli sezoni smo gledalcem dokazali, da ni brezupnih kužkov in ni lahkomiselnih lastnikov. Vesela sva, da sva skozi oddaje uspela ljudem vliti zaupanje v najino znanje in strokovnost ter prepričati še tako skeptične gledalce. V prihodnjih dneh začnemo z novo rekrutacijo psov in komaj čakava, da spoznava nove pse in njihove lastnike," se nove sezone veseli Jure Pribičevič.

Od vseh prijavljenih bomo izbrali najbolj neubogljive in najbolj kompleksne kosmatince, ki bodo deležni prevzgoje in pasje slave.

Rekrutacija se začne 17.5.2013 in bo trajala vse do 1. 7. 2013!

Če imate svojega svojeglavega štirinožnega prijatelja res radi, izpolnite obrazec na spletni strani Dom in vrt  in ga prijavite na prevzgojo!

Oddajo Pozor, priden pes! si lahko vnaprej pogledate na VOYO in vsako soboto ob 18:15 na POP TV!

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497