Moskisvet.com
Barbara Palvin in Justin Bieber

Novice

Seleno zamenjal za Barbaro!

N.J.
14. 11. 2012 16.02
45

Čeprav sta se s Seleno Gomez komaj dobro razšla, naj bi Justin Bieber že našel novo. Zapletel naj bi se z 19-letno Barbaro, s katero so ga ujeli na nedavni modni reviji. Je boljša ali slabša? Prepričajte se na lastne oči!

Barbara Palvin in Justin Bieber
Barbara Palvin in Justin Bieber FOTO: Profimedia

Nekateri prebolevajo hitreje, drugi dlje ... Justin Bieber očitno spada med prve. Po poročanju The Hollywood Gossipa naj bi namreč že našel nadomestilo za nedavno izgubljeno ljubezen – Seleno Gomez.

Na modni reviji Victoria's Secret so ga tako mnogi videli v družbi madžarske manekenke Barbare Palvin. Da sta se na reviji res družila in 'flirtala', pa ne skrivata, kar dokazuje tudi njuna prva skupna fotografija, ki jo je 19-letnica objavila na družbenem omrežju Twitter.

Vam je všeč? Presodite sami!

Barbara Palvin
Barbara Palvin FOTO: Profimedia
Barbara Palvin
Barbara Palvin FOTO: Profimedia
Barbara Palvin
Barbara Palvin FOTO: Profimedia
Bi uganili, da šteje le 19 let? To je Barbara Pavlin, madžarska manekenka, za katero naj bi se ogrel tudi leto dni mlajši Justin Bieber.
Bi uganili, da šteje le 19 let? To je Barbara Pavlin, madžarska manekenka, za katero naj bi se ogrel tudi leto dni mlajši Justin Bieber. FOTO: Profimedia

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (45)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497