Moskisvet.com
Jure in Vesna Janković

Novice

Jure Janković oženil bratovo bivšo

M.S.
25. 05. 2023 07.00
0

Mlajši si Zorana Jankovića, Jure Janković, se je poročil z nekdanjo zaročenko svojega brata.

Vse ostane v družini. Pri družini Janković to velja tudi za srčne izbranke, saj je mlajši sin Zorana Jankoviča, Jure Janković, oženil nekdanjo zaročenko svojega brata Damijana Jankovića. Govora je o Maxime Pikula, bivši manekenki, danes pa podjetnici, ki je bila z Damijanom zaročena leta 2011 in danes živi in deluje v Monaku. Maxime je hčerka slovenske podjetnice Tadeje Pikula. Damijan je od leta 2012 v razmerju z Uršulo Gawish, nekdanjo sošolko Maxime, s katero imata od leta 2012 tudi hčerko.

Damijan Janković in Maxime sta bila nekoč zaročena, danes pa je slednja žena njegovega brata Jureta.
Damijan Janković in Maxime sta bila nekoč zaročena, danes pa je slednja žena njegovega brata Jureta. FOTO: Facebook

Revija Lady poroča, da sta Jure Janković in Maxime Pikula usodni 'da' dahnila pretekli teden na Krasu, kjer je gostom zapel tudi hrvaški pevec Petar Grašo, ki je sicer njun dober prijatelj. Jure je bil pred Maxime poročen še z eno manekenko Vesno Janković, s katero ima hčerko in sina. Poročena sta bila 10 let, ločila pa se leta 2013. Jure in Maxie sta v razmerju že vrsto let, zasebno življenje pa skrbno skrivata pred javnostjo.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382