Moskisvet.com
Sašo Papp je zmagovalec Misije nemogoče!

Novice

Papp ubranil moško čast!

N.J.
05. 07. 2012 09.46
1

Čeprav so stavnice kazale proti njemu in se je še včeraj popoldne zdelo, da je Polona v veliko boljšem položaju, je Sašo Papp v Misiji nemogoče z bliskovitim finišem presenetil vse in le ubranil moško čast!

Takole je Sašo plesal in se veselil, ko še ni vedel, da mu bo v Misiji nemogoče uspelo zmagati.
Takole je Sašo plesal in se veselil, ko še ni vedel, da mu bo v Misiji nemogoče uspelo zmagati. FOTO: Radio Center

Zjutraj, ko se je prebudil na krfski mestni plaži, kakšnih 1500 kilometrov od slovenske meje, ni kazalo na njegov uspeh. Najprej se je spraševal, kako naprej, ker pa se je oglašal želodec in je bilo treba zaslužiti za zajtrk, je začel prepevati na ulicah tega priljubljenega turističnega kraja.

Kdor zna, ta zna!
Kdor zna, ta zna! FOTO: Radio Center

Neverjetno, kako zelo prijazni in radodarni so Grki,“ je ob prihodu v studio navdušeno razlagal Sašo Papp. “Glas o norem Slovencu se je hitro razširil po vsem otoku in kljub krizi sem do dvanajstih imel dovolj denarja za letalsko karto do Milana. Zjutraj še nisem vedel, kam in kako, potem pa se je vse spontano uredilo. Domačini so me nahranili, dali so mi denar in mi povedali za možnost poceni leta do Milana. Iz tega italijanskega velemesta me je do cilja brezplačno pripeljal kombi slovenskega podjetja, za kar sem jim izredno hvaležen. Po treh negotovih dneh na poti, ko so me najprej vrgli iz hotela, nato pa sem spal v fotografskem ateljeju in na plaži ter čistil stranišča na ladji in prepeval na ulicah Krfa, je bilo super spati v domači postelji. Moja zmaga je zmaga pregnane moške taktike nad žensko intuicijo. Upam, da ste stavili name."

Misija nemogoče se je začela v ponedeljek zjutraj, ko so voditelja jutranjega programa na Radiu Center v Barceloni oziroma v Istanbulu vrgli iz hotela z vsega stotimi evri v žepu. Njun cilj je bila čimprejšnja vrnitev v studio, v treh dneh pa sta doživela marsikaj. Sašo je po nekoliko slabšem startu v Istanbulu odločno krenil proti grški meji, kar se je izkazalo za pravilno potezo. Preko pristanišča Igoumenitsa se je prebil na Krf, kjer je po nastopanju na tamkajšnjih ulicah in druženju z domačini poletel proti Milanu. Od tam ga je do studia pripeljal kombi slovenskega podjetja, kjer se je veselil zaslužene zmage.

Misija nemogoče je tako končana, pomenila pa je uvod v vroče in presenečenj polno poletje na Radiu Center, kjer bodo za vas še naprej skrbeli z nepozabnim programom, svežimi prometnimi in vremenskimi informacijami ter seveda kakovostno glasbo.

Kako se je na Saševo zmago odzvala Polona Požgan in kako so potekali njeni trije naporni dnevi, si preberite na portalu Zadovoljna.si!

Sašo na Misiji nemogoče
Sašo na Misiji nemogoče FOTO: Radio Center

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497