Moskisvet.com
 Josh Hutcherson

Novice

Še danes ga boli zavrnitev iz najstniških let

M.S.
02. 02. 2024 05.00
0

Igralec Josh Hutcherson je nedavno v intervjuju delil, kako globoko ga je prizadela izguba priložnosti za svojo prvo vlogo. 31-letni zvezdnik je opisal izkušnjo avdicije za nadaljevanje filma Sam doma, kjer se niso odločili zanj. To je bila prva izkušnja zavrnitve za takrat 11-letnega igralca, ki je nanj močno vplivala.

Igralec Josh Hutcherson je v nedavnem intervjuju za BuzzFeed delil, kako ga je globoko prizadela izguba prve vloge. 31-letni igralec je razkril, da je pred leti sodeloval na avdiciji za glavno vlogo v nadaljevanju filma Sam doma. Ko so ga vprašali, ali obstaja vloga, ki bi danes presenetila oboževalce, je odgovoril: "Ja, dejansko, ko sem imel približno 11 let, sem se prijavil na avdicijo za Sam doma. Na koncu je potekal ožji izbor med mano in drugim igralcem, vendar so na žalost izbrali njega."

 Josh Hutcherson
Josh Hutcherson FOTO: Profimedia
Pri 52 letih je ženskam pomahal v slovo
Preberi še
Pri 52 letih je ženskam pomahal v slovo

Nato je priznal, da je to bila prva izkušnja z zavrnitvijo, ki mu je takrat povzročila težko obdobje. Ko se je Josh Hutcherson rodil leta 1992, so v kinematografih že predvajali prva dva filma Sam doma, kjer je glavno vlogo igral Macaulay Culkin. Za vlogo v Sam doma 4 se je Hutcherson potegoval z Mikeom Weinbergom, vendar žal ni uspel. Čeprav je bil sprva globoko razočaran, je v naslednjih letih kljub temu uspešno gradil svojo kariero.

Igralec je nato zaigral v številnih glavnih vlogah uspešnic, med katerimi izstopata Zathura: Vesoljska avantura in Potovanje v središče Zemlje. Ključno prelomnico v karieri je dosegel pri 18 letih, ko je leta 2011 igral glavno vlogo v franšizi Igre lakote. Med intervjujem so ga vprašali, ali bi rad ponovno oživel katero od preteklih vlog, na kar je odgovoril: "Z veseljem bi doživel celotno izkušnjo Igre lakote in se vrnil v vlogo Peete."

Josh Hutcherson
Josh Hutcherson FOTO: Reuters
Slavni igralec opozarja, da večina igralcev trpi za previsokim egom
Preberi še
Slavni igralec opozarja, da večina igralcev trpi za previsokim egom

Igralec se v zadnjih letih pojavlja v večjih vlogah in je že stopil za režiserski stolček. Poleg tega je večkrat posodil svoj glas različnim animiranim likom. Zvezdnik vstopa v novo leto precej obetavno, saj ga čaka izid mnogih filmov, med njimi tudi drugi del Pet noči pri Freddyju in The Long Home. Zvezdnik zelo skrbno varuje svojo zasebnost in se trudi ohraniti čim manjšo medijsko izpostavljenost. Zato na svojih družbenih omrežjih ne deli osebnih fotografij.  Igralec je že od leta 2013 v zvezi s špansko igralko Claudio Traisac.

Josh Hutcherson
Josh Hutcherson FOTO: Reuters
Protestniki znoreli, ko se je na shodu pojavil slavni igralec
Preberi še
Protestniki znoreli, ko se je na shodu pojavil slavni igralec

Vsi oboževalci Josha Hutchersona si lahko 3. februarja ob 20:55 na Kanal A ogledate znanstveno fantastični film Potovanje v središče Zemlje 2. 17-letni nadobudni raziskovalec Sean prejme šifrirano sporočilo z neznane lokacije. Potem ko z očimom Hankom uspe dešifrirati sporočilo, Sean izve, da je njegovemu dedku, pustolovcu Alexandru Andersonu, uspelo najti skrivnostni otok sredi Pacifika, ki ga je Jules Verne opisal v svojem pustolovskem romanu. Odločen, da bo našel svojega dedka in skrivnostni otok, se Sean s Hankom ter s pilotom helikopterja Gabatom in njegovo trmasto hčerko Kailani odpravi nepozabni pustolovščini naproti.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir:  People.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382