Moskisvet.com
Jonah Hill

Novice

Zvezdnik se je prepolovil, danes je neprepoznaven

E.R.
07. 04. 2024 03.00
0

Jonah Hill je po izgubi velikega števila kilogramov pokazal drastično preobrazbo svoje podobe.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Hollywoodskega igralca Jonaha Hilla so posneli v neprepoznavni različici po drastičnem hujšanju in preobrazbi, ki je posledično sledila.

Zvezda filma 'Volk z Wall Streeta' je bila opažena s prijatelji v Los Angelesu, a le redki so ga prepoznali. 40-letni Jonah je bil namreč zelo na kratko postrižen, nosil je očala, bil pa je tudi precej bolj suh.

Jonah je že večkrat odkrito spregovoril o svojih tegobah in negotovostih, povezanih s svojim videzom, nato pa se je začel spopadati še z odvečnimi kilogrami, ki so se mu kopičili, priznal pa je tudi, da so mu ostre kritike, ki jih je bil na ta račun deležen, načele njegovo samozavest.

Nekdaj najlepša ženska na svetu se je prelevila v spako
Preberi še
Nekdaj najlepša ženska na svetu se je prelevila v spako

"Postal sem slaven v poznih najstniških letih in nato večino svojega življenja poslušal ljudi, ki so govorili, da sem debel, grd in neprivlačen. In šele kasneje sem ugotovil, kako zelo me je to prizadelo," je nekoč dejal v oddaji slavne voditeljice Ellen DeGeneres.

Od njenega privlačnega videza so danes ostali samo še silikoni
Preberi še
Od njenega privlačnega videza so danes ostali samo še silikoni

Jonah je nedavno dobil otroka z Olivio Millar, solastnico spletne vintage trgovine Chasseresse, par pa so prvič videli skupaj avgusta 2022. 

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Jonah Hill je v svoji karieri nastopil tudi v glavni vlogi filma Vojni psi (War Dogs), ki si ga boste lahko na KINO ogledali nocoj, 7. aprila, ob 22.15. Neverjetna avantura je posneta po resnični zgodbi mladeničev Davida in Efraima. V času ameriškega posredovanja v Iraku se podjetna prijatelja domislita načrta, kako bi lahko zaslužila denar s preprodajo orožja. Začetni uspeh jima zamegli razum in še preden lahko ocenita njune realne zmožnosti, podpišeta vredno pogodbo s Pentagonom, da bi preskrbela orožje ameriškim zaveznikom v Afganistanu. V iskanju primernih količin nevarne oborožitve se zapleteta v smrtonosno igro s sumljivimi ljudmi, vendar pomanjkanje pameti vedno znova nadomestita z obilico sreče.

To so zvezdniki, ki ne uporabljajo deodoranta
Preberi še
To so zvezdniki, ki ne uporabljajo deodoranta

showbuzz.dnevnik.hr

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382