Moskisvet.com
Jim Carrey

Novice

Jim Carrey je proslavil 62. rojstni dan v družbi slavnih prijateljev

M.S.
15. 03. 2024 04.00
0

Ameriški igralec Jim Carrey je nedavno praznoval svoj 62. rojstni dan v družbi mnogih slavnih prijateljev. Carrey se je odločil povabiti svoje najbližje prijatelje na večerjo v prestižno restavracijo v Kaliforniji.

Ameriški igralec Jim Carrey nedavno praznoval svoj 62. rojstni dan v družbi svojih prijateljev, med katerimi so se znašla številna velika filmska imena. Na rojstnodnevno večerjo so se pridružili tudi Adam Sandler, David Spade, Jimmy Kimmel in Seth Green. Carrey je gostil ekskluzivno kosilo v restavraciji San Vicente Bungalows v Kaliforniji.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Se ga spomnite? Tako je videti 30 let kasneje
Preberi še
Se ga spomnite? Tako je videti 30 let kasneje

Spade je na svojem Instagram računu delil nekaj utrinkov s praznovanja, med katerimi je bila tudi fotografija z Jimom in Adamom Sandlerjem. "Vse najboljše Jimu Carreyju, ki me je tolikokrat nasmejal na igrišču in izven njega," je 59-letni David zapisal pod fotografijo. V komentarjih se je oglasil tudi igralec Rob Lowe, ki je poudaril, da so v eni sami fotografiji uspeli ujeti toliko talentiranih posameznikov.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Ne boste verjeli, zakaj se Marilyn Manson seli v Vatikan
Preberi še
Ne boste verjeli, zakaj se Marilyn Manson seli v Vatikan

Jim Carrey se je za praznovanje odločil za osvežitev svojega videza s spremembo pričeske. Čeprav smo ga navajeni s počesanimi lasmi, se je tokrat odločil, da jih pusti dolge do ramen. Kljub prejšnjim namigom o morebitni upokojitvi iz filmskega sveta, je nedavno sodeloval pri snemanju tretjega dela akcijskega filma Sonic the Hedgehog, kar nakazuje, da je odločen nadaljevati svojo kariero v filmski industriji.

Jim Carrey
Jim Carrey FOTO: Profimedia
Ne boste verjeli, kako je danes videti Jim Carrey
Preberi še
Ne boste verjeli, kako je danes videti Jim Carrey

Vsi oboževalci igralca Jima Carreyja pa ga ne zamudite v soboto, 16. marca, ob 20. uri v komediji Ti, ti lažnivec na Kanalu A. Gre za duhovito in čustveno zgodbo o človeku, ki je razdvojen med materialnimi dobrinami in ljubeznijo do svojega sina. Fletcher Reede je gobezdav odvetnik in največji lažnivec na svetu. V resnici ni slab človek, vprašljiva so le njegova moralna načela. V pretiravanju mu nihče ni kos in je kljub laganju zelo prepričljiv. Žal pa ne teče vse tako gladko v Fletcherjevem zasebnem življenju. Ko njegov sin Max praznuje rojstni dan, ga Fletcher po svoji stari navadi spet pusti na cedilu. Max je razumljivo razočaran in ko upihne svečke na torti, si zaželi, da bi njegov očka vsaj en dan govoril samo resnico. Kdo bi si mislil, da se bo njegova želja uresničila? Fletcher je seveda zgrožen, ko ugotovi, da ne more več lagati.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: People in Marca.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382