Moskisvet.com
Jennifer Lopez

Novice

Osebje jo je razkrinkalo: takšna je Jennifer Lopez v resnici

E.R.
14. 06. 2024 03.00
2

"'Ni dobra ali normalna oseba," je povedalo njeno osebje.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Zakon Jennifer Lopez in Bena Afflecka zadnje čase vzbuja veliko pozornosti. Vse več je namreč govoric o njuni ločitvi, sploh po tem, ko sta se odločila, da ne bosta niti živela skupaj.

Daily Mail zdaj piše o 'bizarnih zahtevah', ki jih je latino diva postavila svojemu osebju. Eno od teh pravil je, da je nihče od osebja in podpornega osebja ne sme pogledati v oči.

Jennifer Lopez in Ben Affleck
Jennifer Lopez in Ben Affleck FOTO: Profimedia
Prijatelji Jennifer Lopez razkrili, kaj uničuje njen zakon
Preberi še
Prijatelji Jennifer Lopez razkrili, kaj uničuje njen zakon

"Naš prijatelj je delal na lučeh za njen koncert. Vsi delavci so dobili stroga navodila: Ne glejte gospe Lopez. Očesnega stika med njo in vami ne sme biti," trdi ena oseba na družbenih omrežjih.

In ni edina.

"Poznam ljudi, ki so delali v igralnici in jim je bilo naročeno, naj se popolnoma izogibajo očesnemu stiku z Jennifer. Še danes se temu smejijo, ker so prišle veliko večje in lepše zvezdnice, kot je ona, a so bile neprimerljivo bolj prijazne od nje," je dodal drugi.

Vozniki njene limuzine imajo še eno dodatno prepoved.

Zaradi težav v zakonu uteho išče v alkoholu
Preberi še
Zaradi težav v zakonu uteho išče v alkoholu

"Ne smem jo pogledati v vzvratnem ogledalu," je dejal neki vir.

Ameriška voditeljica podcasta je delila še svojo zgodbo o Jennifer in njenih pravilih.

"Prijatelj je delal na zvoku pri enem od njenih projektov, pa ga je vrgla ven. Celotna produkcija se je morala ustaviti, ker jo je pogledal v oči," je razkrila.

Meghan McCain je Lopezovo po intervjuju leta 2019 označila za 'zelo neprijetno osebo'. Nedavno je v podcastu 'Citizen McCain' povedala, da J.Lo nanjo ni naredila dobrega vtisa in da se mora 'prizemljiti'.

Jasno je, ali je za ločitev kriva njegova bivša
Preberi še
Jasno je, ali je za ločitev kriva njegova bivša

"Pravzaprav se počutim slabo, ker mislim, da je J.Lo trenutno ustrahovana in ne želim prilivati olja na ogenj. Ampak ona je zelo neprijetna oseba. Imela je največje spremstvo, kar sem jih kdaj videla pri zvezdniku. Spremljalo jo je več ljudi kot Kim Kardashian, več kot predsednika ... Res ne razumem, zakaj je to potrebno," je dejala in nato dodala: "Nima slovesa dobre in normalne osebe."

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?


 Vir: story.hr

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630