Moskisvet.com
Jennfier Lopez - 50 let

Novice

Kar mi počnemo vsak dan, Jennifer Lopez ni počela nikoli

A.P.
30. 07. 2019 10.07
1

Latino zvezdnica Jennifer Lopez, ki je nedavno praznovala abrahama, je v dar od svojega zaročenca prejela rdečega porscheja in ob tem razkrila neverjetno dejstvo – še nikoli ni vozila avtomobila!

Jennifer Lopez, ki leta skriva bolje kot katera koli zvezdnica, kar ni mogla napasti oči na rdečem porscheju, ki ji ga je ob 50. rojstnem dnevu podaril njen zaročene Alex Roudriguez.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Odziv Lopezove, potem ko si je snela prevezo in ugledala rdečega lepotca, so posnele tudi kamere, utrinke praznovanja pa je igralka in glasbenica objavila v kratkem filmčku, naslovljenem Dan v mojem življenju: moj rojstni dan.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

''Kaj za vraga? Kaj je to?'' je bila vidno pozitivno šokirana Lopezova. ''Še nikoli nisem imela takšnega avtomobila. Pravzaprav še nikoli nisem vozila!'' je presenetila mama dvojčkov Maxa in Emme, ki pa je kaj hitro sedla za volan športnika v vrednosti 125 tisoč evrov. ''Popoln je! Neverjeno,'' je bila nad porschejem 911 GTS, ki od 0 do 100 pospeši v 3,6 sekunde, zmore 305 km/h končne hitrosti in iz katerega je odzvanjala skladba In Da Club 50 centa, vzhičena Lopezova, preden je nerodno zapeljala vzvratno. ''Lahko dobim še en varnostni pas,'' se je pošalil Rodriguez, ki je sedel na sovoznikovem sedežu in je pred časom dejal, da je življenje z Lopezovo, kot bi vsak dan praznoval rojstni dan.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Darilu je sledila razkošna rojstnodnevna zabava, kjer so za dobro razpoloženje številnih zvezdnikov skrbeli DJ Khaled in DJ Cassidy, več kot dvometrska torta in veličasten ognjemet.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382