Moskisvet.com
Jennifer Lopez

Novice

Potem pa šok: Poglejte, kako je lepotica videti brez filtrov

E.R.
21. 04. 2024 02.00
0

Jennifer Lopez so paparaci ujeli na ulici, vsi pa so bili šokirani, kako je videti brez filtrov in retuširanih popravkov.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Pevka in igralka Jennifer Lopez (54) se je te dni sprehodila po New Yorku in – šokirala. Paparaci so jo ujeli v širokih kavbojkah in črnem crop topu, priložnostni kombinaciji, ki je razkrila, da ni videti tako popolno, kot jo pogosto prikazujejo na družbenih omrežjih.

Zdi se, da je v zadnjem času močno shujšala, saj njen trebuh in pas, ki je izstopal pod njeno kratko majico, nista gladka niti napeta.

Pozornost je vzbujala tudi ostra linija na sredini trebuha, za katero mnogi mislijo, da je posledica lepotne operacije oziroma liposukcije.

Glede na to, da je njen trebušček na družbenih omrežjih videti povsem drugače, so ji oboževalci pod nedavnimi objavami očitali fotošopiranje fotografij.

Ena najlepših pevk na svetu odpovedala kar sedem koncertov
Preberi še
Ena najlepših pevk na svetu odpovedala kar sedem koncertov

'Vse je laž', 'Kdo hodi v fitnes tako popolno naličen?', 'Oprostite, ampak kdo je to?', so le nekateri komentarji, marsikdo pa ji je očital tudi brisanje negativnih komentarjev. 

Da J.Lo pridno trenira in se zdravo prehranjuje, je že znano. Njen osebni trener je pred tem razkril, katere vaje dela, da je videti napeta.

Jennifer Lopez je bila v otroštvu zapostavljena
Preberi še
Jennifer Lopez je bila v otroštvu zapostavljena

"Kombiniramo kardio vaje, vaje za celo telo ter posebne vaje za spodnji del telesa. Vse te vaje so zelo intenzivne in ona jih jemlje zelo resno," je dejal David Kirsch.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Dodal je še, da je pevka sicer polna energije, kar ji olajša vsakodnevne treninge. 

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Jennifer Lopez boste lahko nocoj, 21. aprila, ujeli tudi na Kanalu A, kjer bo ob 21.55 na sporedu triler Sosedov fant (Boy Next Door), v katerem je nastopila v glavni vlogi. 

V napeti zgodbi o prepovedanem poželenju in obsesiji se v nevarnem razmerju strastne romance znajdeta srednješolska učiteljica Claire ter njen novi najstniški sosed in učenec Noah. Claire se zaradi skorajšnje ločitve in sinovega uporništva čuti osamljeno, zato hitro podleže komplimentom postavnega mladeniča iz soseske. Ko Claire uvidi svojo nepremišljenost in želi razmerje končati, se Noah s tem ne namerava sprijazniti, temveč postavi njeno življenje na glavo.

Pred tem pa vabljeni, da si na Kanalu A ob 19.55 ogledate še prenos košarkarske tekme lige ABA. Pomerili se bosta ekipi Cedevita Olimpija in Mega MIS.

 

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382