Moskisvet.com
Zdenka Urbanc

Novice

Je Zdenka res pokazala pravi obraz?

M. A.
22. 11. 2018 08.11
0

Tekmovanje na Kmetiji se čedalje bolj zaostruje, tekmovalci pa so čedalje bolj živčni. Tedenska naloga tudi en dan pred obiskom gospodarice praktično stoji na mrtvi točki, Anna pa se je medtem odločila, da se bo v areni pomerila z Zdenko. Ta čedalje bolj deli mnenje na posestvu, saj Sabina in Aneta poudarjata, da Zdenka ni takšna, kot se želi prikazati.

Kot kaže, je v zadnjih dneh na posestvu edina stalnica prepir. Z njim sta dan začela Nik in Anna, saj ta ni želela molzti krav, temveč samo koze, zato jo je Nik dodatno provociral s tem, da je skušal nasilno vstopiti v njeno sobo. "Pojdi tja h kozam, ker tja tudi spadaš," je Anno poskušal odpraviti Nik. Na Annino stran se je postavil Alexander, ki je zaradi Nikovega vedenja ponorel in od drugih tekmovalcev zahteval bojkot tedenske naloge. "Očitno mu je Anna dobro potegnila," je komentirala Sabina in namignila, kar se na posestvu govori že dlje časa: da naj bi med Anno in Alexandrom preskočila iskrica.

Franko ima dovolj: ’Tega ne bom počel!’
Preberi še
Franko ima dovolj: ’Tega ne bom počel!’
Nika kot glave družine nihče ne jemlje resno.
Nika kot glave družine nihče ne jemlje resno. FOTO: POP TV

Od tedenske naloge počasi odstopajo vsi, prav nič drugače ni pri glavi družine Niku, ki toži, da ga bolijo roke, poleg tega pa ga jezi tudi neposlušnost sotekmovalcev. Zaradi slabe volje se stopnjuje napetost med sotekmovalci. Tako je pri kosilu najprej zavrelo med Aneto in Denisom, Zdenka pa se je zamerila Sabini, ki se je ob prihodu na posestvo z Zdenko sicer spoprijateljila, zdaj pa jo je obtožila, da laže in da je največja igralka od vseh. Sabina je celo pripravljena iti z njo v boj, da bi jo poslala domov. Da Zdenka ni takšna, kot se kaže, opozarja tudi Aneta, ki se je po kosilu z njo znova sprla. Aneta jo je sprva prosila, naj utihne, Zdenka pa jo je še provocirala in jo pripeljala do vrelišča. Aneta je v Zdenko celo vrgla skodelico, kar pa starejše tekmovalke ni utišalo.

Gospodarica Nada besni: ’Vsi so enaki, pravi lenuhi!’
Preberi še
Gospodarica Nada besni: ’Vsi so enaki, pravi lenuhi!’
Aneto je Zdenka razjezila do te mere, da je vanjo zalučala skodelico.
Aneto je Zdenka razjezila do te mere, da je vanjo zalučala skodelico. FOTO: POP TV

"Meči, baba zmešana, a ste videli, da je za v Vojnik," je kričala Zdenka in se Aneti celo približala in jo nagovarjala, da jo udari. Nekaj utrinkov prepira si oglejte v videoprispevku, zamujene epizode pa vas čakajo na VOYO.

Za obstoj na posestvu se bosta ta teden torej borili Anna in Zdenka. Ne zamudite petkove izločitvene oddaje ob 20.00 na POP TV, takoj po oddaji pa na Facebookovi strani Kmetije ne zamudite pogovora v živo z izpadlo tekmovalko.

Aneta in Franko doživela vrelišče
Preberi še
Aneta in Franko doživela vrelišče
Zdenka je še dodatno provocirala besno Aneto.
Zdenka je še dodatno provocirala besno Aneto. FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382