Moskisvet.com
Eros in Marica

Novice

Je v hlačah vse v redu?

N.J.
25. 02. 2013 08.23
2

Že res, da paparaci velikokrat ujamejo v svoje fotografske objektive slavne osebnosti v najrazličnejših navadnih in kočljivih položajih. Toda Erosovo Marico je eden ovekovečil ravno, ko je preverjala stanje v njegovih hlačah ...

Eros in Marica
Eros in Marica FOTO:

Italijanski pevec Eros Ramazzotti in manekenka Marica Pellegrinelli bosta junija praznovala že četrto obletnico skupnega življenja. Več kot očitno pa je, kdo v tej zvezi nosi hlače ...

Zaljubljeni parček so fotografi namreč ujeli ravno, ko je lepotička preverjala, če je z Erosovim 'simbolom moškosti' vse v redu. No, vsaj videti je tako, kot da to preverja.

Kakor koli že, Marica je pri svojih 24 letih v popolni formi, čeprav je že mamica, nedavno pa smo si lahko svoje oči spočili tudi na fotografijah iz ene od modnih revij, na kateri je nastopila v seksi spodnjem perilu.

Medtem pa 50-letni Eros vse težje skriva svoja leta. Če ne drugače, njegovo starost zagotovo izdaja trebušček, ki ga iz leta v leto le povečuje.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497