Moskisvet.com
Burning man 2013 - 42

Novice

Je to najdražji seks na svetu?!

N.J.
23. 01. 2015 14.05
11

Britanec Peter Cousins se bo vse življenje spominjal neobičajne in hkrati katastrofalne avanture, ki jo je doživel skupaj s svojim (zdaj že nekdanjim) dekletom Dawn Reed, s katerim je živel na Portugalskem, nekega dne pa se z njo odpravil na pot okoli sveta.

Festival Burning man - 5
Festival Burning man - 5 FOTO: Reuters

Po nekaj mesecih potovanja sta obiskala puščavo v Nevadi, kjer sta nameravala ostati nekaj časa in delati na tamkajšnjem ranču. Ko sta se odpravila raziskovati okoliško naravo in sta prepešačila več kilometrov, ju je premagala želja po seksu. A vse ni šlo po načrtih. Po seksu se je Peter zgrudil – doživel je infarkt.

V tujino se nikar ne odpravljajte brez urejenega zavarovanja!

Dawn je poklicala pomoč in s helikopterjem so ga odpeljali v najbližjo bolnišnico, kjer je nato prestal še operacijo. »Seksala sva, začutil sem bolečino v levi roki, nato pa se zgrudil. Po petih dneh v bolnišnici sem mislil, da bom moral plačati okoli 5.000 dolarjev, ne pa 250.000,« je šokiran povedal za Daily Mail.

»To je bil najdražji seks na svetu, tega nikoli ne bom mogel plačati. Neumno, da nisem imel plačanega zavarovanja za tujino. Zares bizarno, da se je vse skupaj tako izšlo,« je komentiral in še pristavil, da je bil hitri seks sicer vreden vsega tega.
 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497