Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Je šla tokrat predaleč?

U.S.
26. 04. 2013 08.56
9

Britanska starleta in model Lucy Collett zadnje čase znova buri duhove. Obleke na sebi kar ne more zadržati. Tako je pred dnevi oboževalce znova šokirala z objavo svojih novih fotografij, ki že rahlo mejijo na pornografijo. Je šla tokrat res korak predaleč?

Res je, da svojo kariero Lucy Collett že nekaj let gradi predvsem na goloti. Poziranje brez oblačil je zanjo nekaj tako običajnega, kot je za vas, da jih nosite, je pred časom priznala medijem, zato ni nič čudnega, da svoje oboževalce redno razveseljuje s svojimi fotografijami, na katerih je gola.

Najbolje se počuti, ko je gola

Znano je, da njeni najboljši posnetki nastanejo takrat, ko sama v roke vzame fotoaparat. Toda roko na srce, tokrat je šla kar malce predaleč. Kako zelo se je pred objektivom sprostila, dokazujejo fotografije, ki jih je pred dnevi delila s svojimi oboževalci. Po mnenju mnogih so kar malce neokusne.

Svetovali so ji, naj premisli

Čeprav moški v večini radi pogledajo lepo žensko telo, so njeni oboževalci tokrat vseeno ostali malce kritični. Lucy so po objavi spornih fotografij zasuli z vprašanji, kdaj bo dojela, da je bolj mikavno tisto, kar je očem skrito, kot tisto, kar se samo od sebe ponuja na pladnju. Starleta na njihova vprašanja ni odgovorila, bomo pa videli, ali se je vsaj zamislila.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497