Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Je pozabila na modrček?

S.C.
08. 08. 2012 15.25
8

Priznan ameriški igralec je po koncertu skupine Aerosmith odšel na večerjo v spremstvu svoje soproge, ki je privabila pozornost mimoidočih in predvsem paparacev. Le zakaj?

Ameriški igralec, glasbenik in tekstopisec Ronn Moss, ki se ga spominjamo predvsem po vlogi v seriji The Bold and The Beautiful, je svojo najdražjo Devin Devasquez po koncertu Aerosmithov peljal v Pink Taco, kjer so bile v trenutku vse oči uprte v lepo temnolasko.

Toda tako gostov kot paparacev ni pritegnila le njena lepota, ampak predvsem prosojna modra obleka, pod katero žena slavnega igralca ni nosila modrčka. In rezultat? Vsi so imeli priložnost videti njeno bujno oprsje.

Resnično veličasten pogled. Se strinjate?

Sicer se je par poročil 25. septembra pred tremi leti v Los Angelesu, takoj po poroki pa je Ronn zapisal na svojem blogu: "Ne morem z besedami opisati poroke, bila je preprosto popolna in resnično sem srečen." Njuna sreča očitno še traja, saj kjer koli se pojavita, še vedno delujeta zaljubljena kot prvi dan.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400