Moskisvet.com
Severin in Caren

Novice

Je ona pomagala Prevcu do zmage?

N.J.
08. 01. 2016 13.32
33

V nemških medijih so po Prevčevi zmagi na novoletni turneji že poiskali dežurnega krivca za to, da zlati orel ni pristal v rokah Freunda. Kriva naj bi bila svetlolasa lepotička Caren.

 

Caren je Freundova zaročenka. Skupaj sta že desetletje, na zadnji tekmi novoletne turneje pa dekleta ni bilo med občinstvom. Menda je raje, kot da bi zmrzovala pod skakalnico, uživala v Abu Dhabiju. Po namigovanju nekaterih naj bi bil Freund zaradi tega manj zbran in naj bi zato slabše skakal. Caren je po tekmi v Bischofshofnu dejala, da je vse tekme spremljala po televiziji, a jo nekateri vseeno krivijo za Freundov neuspeh – če temu sploh lahko tako rečemo. »Lepo je, da sem sedaj lahko z njim,« je še dejala.

Seveda bi bilo Freundu verjetno res topleje pri srcu, če bi Caren zanj navijala pod skakalnico, močno pa dvomimo, da bi to lahko tako zelo vplivalo nanj, da bi namesto Prevca osvojil zlatega orla. Nenazadnje vsi vemo, da je Prevc zadnje čase v izvrstni formi in da njegovi zbranosti trenutno res ni para.

Peter Prevc - 11
Peter Prevc - 11 FOTO: Damjan Žibert

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630