Moskisvet.com
Kimberly Stewart

Novice

Je ona Harryjeva 'ta frišna'?

N.J.
30. 04. 2013 16.31
7

Harry Styles, član skupine One Direction, naj bi na polno izkoriščal vse prednosti premora med snemanjem in koncerti. Prejšnji teden so ga paparaci v objektiv ujeli med zabavanjem pozno v noč, za njim pa so se mnogi obračali tudi zaradi njegove nove spremljevalke.

Kimberly Stewart
Kimberly Stewart FOTO:
19-letnega glasbenika so nedavno ujeli v družbi 33-letne Kimberly Stewart in njene družine – slavnega očeta Roda Stewarta, Rodove žene Penny Lancaster, njenega brata Seana Stewarta in Adrienne Maloof, ki so si privoščili "trojni zmenek" v restavraciji Dan Tana v Hollywoodu.

"Leta niso pomembna. Še posebej ne v družini Stewart," je neznani vir povedal za People. Rod je namreč star 68 let, medtem ko jih ima Penny 42, Kimberlyjin 32-letni brat Sean pa je trenutno v zvezi z 52-letno Maloof. "Videti je bilo, da Kim in Harry uživata v družbi drug drugega."

Čeprav je vir za People dejal, da naj bi 33-letnica in Harry bila par, drugi pravijo, da sta zgolj prijatelja. "Harry in Kim nista par. Prejšnji petek sem ga videl, kako se spogleduje z neko drugo plavolasko v Soho House," je povedal še drugi vir.

Kimberly Stewart
Kimberly Stewart FOTO:

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400