Moskisvet.com
Nekoč sta bila Linda in Hulk srečno poročena ...

Novice

Je Hulk Hogan res gej?!

K.Š.
13. 12. 2011 10.59
6

Nepooblaščena biografija Linde Claridge je dvignila že veliko prahu in zelo razjezila Lindinega nekdanjega moža, wrestlerja Hulka Hogana.

Hulk zanika, da sta bila z Brutusom par ...
Hulk zanika, da sta bila z Brutusom par ... FOTO: YouTube
Par, ki se je ločil leta 2007, je bil nenehno pod žarometi ... Mogoče je tudi to prispevalo k temu, da sta se Hulk in Linda razšla. A Linda ni ostala križem rok in se je odločila, da bo kakšen dodaten dolarček zaslužila tudi z opisom njunega skupnega življenja. Izdala je knjigo z naslovom Wrestling s Hulkom – My Life Against the Ropes (Moje življenje ob vrveh) in presneto razjezila nekdanjega moža.
V knjigi Linda razkriva, da je bilo življenje s Hulkom dobesedno grozno. Nekdanjega moža je opisala kot zelo nasilnega in dodala, da jo je kar nekajkrat fizično napadel. Nekoč naj bi jo celo želel umoriti ... Poleg tega pa je napisala, da je spolno življenje njenega nekdanjega moža zelo posebno ... Všeč naj bi mu bili tudi moški in kar nekaj let naj bi bil v ljubezenski vezi s kolegom Brutusom Beefcakeom.
Gospa Claridge pa je že dobila poziv, da se mora zglasiti na sodišču, saj jo Hulk toži zaradi obrekovanja. V izjavi za javnost je možakar povedal:
"Ona pravi, da sem sem jo zlorabljal, da sem bil nasilen. Vsem je povedala, da sem homoseksualec, kar pa nisem. Če bi bil homoseksualec, bi to priznal. To je tako noro in zame predstavlja velik problem, saj mi lahko uniči kariero. Moram ji odgovoriti, in to na pravni način!"
Nekoč sta bila Linda in Hulk srečno poročena ...
Nekoč sta bila Linda in Hulk srečno poročena ... FOTO: YouTube

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400