Moskisvet.com
Elvis Presley

Glasba

Je Elvis 'padal' na najstnice?

Ma.K.
23. 05. 2019 06.54
0

Luč sveta je ugledala nova knjiga, ki razkriva, da naj bi bil slavni kralj rock'n'rolla Elvis Presley vse prej kot vzoren človek. 18-letnice naj bi bile za njegov okus prestare, najraje naj bi imel 14-letnice, ki se mu niso mogle upirati.

Svetovno znani kralj rock'n'rolla Elvis Presley naj bi bil v resnici znan pedofil, saj naj bi imel med svojo turnejo pri 22 letih redno spolne odnose z deklicami, starimi okrog 14 let. To so šokantne informacije, objavljene v novi knjigi, ki pripoveduje o življenju in delu te znane pokojne glasbene legende. Avtor Joel Williamson v svoji knjigi Elvis Presley: A Southern Life (v prevodu Elvis Presley: južnjaško življenje) trdi, da so glasbenika na njegovi turneji spremljale tri 14-letnice, ki naj bi se z veseljem zabavale z njim, »se borile z blazinami, uživale v šeškanju, poljubljanju in spolnih odnosih« z glasbenim zvezdnikom.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Avtor trdi, da naj bi Elvis domnevno prevaral svoje 15-letno dekle Dixie Locke, ko je bil star 19 let in s katero naj bi bila v romantičnem razmerju med letoma 1953 in 1955. Svoje dejanje naj bi ji tudi priznal, ko jo je v obupu poklical, medtem ko se je vozil v bolnišnico, potem ko mu je počil kondom.

Je bil res obseden z devicami?

Elvis naj bi imel v mladih letih domnevno vrsto kratkotrajnih razmerij z mladoletnicami, vključno s svojo poznejšo soprogo Priscillo. Spoznala naj bi se v Nemčiji, kjer je Presley služil vojaški rok. Takrat naj bi imel 24 let, ona pa naj bi bila 10 let mlajša. Njen očim je v tistem času služil v vojski kot pripadnik ameriških zračnih sil. Pri 17 letih naj bi se Priscilla preselila k Elvisu, leta 1967 sta se poročila. Naslednje leto se jima je rodila edina hčerka, Lisa Marie Presley.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Prve noči naj bi se Elvis ljubil s Priscillo »na vse možne načine, toda brez penetracije«. Njeno nedolžnost naj bi čuval, kot da je »nekaj, kar mora čim dlje obdržati nedotaknjeno,« je zapisano v knjigi. Ko mu je leta 1958 preminila mati, naj bi po Williamsovih zapisih njegove zahteve po družbi v postelji postale močnejše kot kadarkoli prej. In zdi se, da ga je njen odhod močno spremenil oziroma zaznamoval. »Že prej je imel reko seksa, ki se je sedaj spremenila v pravo poplavo,« je zapisano v knjigi.

Od leta 1958 do smrti leta 1977 naj bi kralj rock'n'rolla v postelji vedno iskal žensko ali dekle. Williamson trdi, da naj bi bil Elvis »obseden z devicami« in da naj bi avgusta leta 1970 spal z dvema 26-letnima dekletoma, ki sta trdili, da sta še nedolžni. Ko je Priscilla prispela v Memphis in mu dejala, da ga ne ljubi več, naj bi bil Elvis tako jezen in ljubosumen, da jo je posilil.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zavrnil jo je, ker je bila prestara?

»In tako se je njuna ljubezenska zgodba končala z zakonskim posilstvom,« je zapisal avtor. Knjiga navaja še številne druge primere, v katere naj bi bila »vključena mlada dekleta, ki so se v belem spodnjem perilu zanj kotalila po blatu, na skrivaj naj bi iz ene od svojih hiš v Hollywoodu, z namestitvijo dvojnega ogledala v kopalnici, opazoval pare med spolnimi odnosi,« je pred nedavnim poročal Daily Mail.

A knjiga ni prvi primer povezovanja Elvisa Presleyja s spolnostjo z mladoletnicami in devicami. Celo sam naj bi za časa življenja enkrat medijem priznal, da je ljubil najstnice. Domnevno naj bi zavrnil Natalie Wood, saj je trdil, da je prestara zanj – sam naj bi imel takrat 21, ona pa 18 let. Obstaja niz zgodb o Elvisovi ljubezni do deklic, še posebej tistih, starih od 12 do 14 let in o tem, kaj naj bi se dogajalo za zaprtimi vrati njegove spalnice. Presenetljivo pa se zdi, da ga že v šestdesetih letih, ki so veljala za Elvisovo dobo, nihče nikoli ni javno soočil z govoricami in se kralj rock'n'rolla nikoli ni znašel pred roko pravičnosti – navsezadnje je bila že takrat zakonska omejitev spolnega odnosa z mladoletnimi osebami v Združenih državah Amerike omejena na 16 do 18 let, odvisno od zvezne države.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376