Moskisvet.com
Aneta in Nik

Novice

Je Aneta priznala razmerje z Nikom?

M. A.
04. 12. 2018 11.17
1

Porotniki so zavzeli Kmetijo. Bivši tekmovalci imajo vse niti v rokah in če se jim številni finalisti dobrikajo, da bi ostali v šovu, Aneta tega ne načrtuje.

Izpadli tekmovalci, ki so ob vrnitvi na posestvo sredi prekmurskih ravnic prevzeli vlogo porotnikov, so se v svojo novo vlogo hitro vživeli in prevzeli oblast nad preostalimi tekmovalci. Slednji so se porotnikom hitro začeli dobrikati, tudi Nik, kar pa je razjezilo njegovo zaveznico Aneto. Ta je bila že tako slabe volje, saj so jo porotniki takoj ločili od ostalih tekmovalcev, sodu pa je dno izbil prav Nik, ki se je pogovarjal z Joelom, kar ni bilo všeč Aneti, saj je menila, da se porotnikom prilizuje, njo pa ignorira.

Porotniki so hitro prevzeli oblast nad preostalimi tekmovalci.
Porotniki so hitro prevzeli oblast nad preostalimi tekmovalci. FOTO: POP TV

’Saj vem, da se jim vsi prilizujete, a ker so oni mene odpikali, se ne rabite do mene tako obnašati,’ je začela prepir z Nikom, nato pa presenetila: ’Ne boš dobil več za seksati. Boš moral prositi Ksenijo!’ Nik in Aneta sta vse tedne na Kmetiji zanikala, da bi med njima karkoli bilo, zato je ta izjava še toliko bolj presenetila.

Nik: ’Z Aneto bova šla do konca!’
Preberi še
Nik: ’Z Aneto bova šla do konca!’
Aneta je Niku dejala, da ne bo več dobil za seksati, nato pa mu pomahala v slovo in se sama vrnila v hišico v gozdu.
Aneta je Niku dejala, da ne bo več dobil za seksati, nato pa mu pomahala v slovo in se sama vrnila v hišico v gozdu. FOTO: POP TV

’Pokažite mi, če sva res seksala,’ se je razburjal Nik, nato pa dodal, da četudi je to res, to sploh ni važno in tako še dodatno podkrepil vprašanja, kaj se je med njim in Aneto na Kmetiji zares dogajalo. Aneti je celo izpovedal ljubezen, a ona se ni omehčala. ’Nik se mi je pokazal v enaki luči kot vsi ostali. Razočaral me je,’ je zaključila Aneta. Kako se je prepir zaključil, preverite na VOYO, kako bodo porotniki vplivali na finalni teden na Kmetiji, pa spremljajte že nocoj ob 21.00 na POP TV.

Kmetija gre h koncu, Aneto skrbi, da jih je preveč
Preberi še
Kmetija gre h koncu, Aneto skrbi, da jih je preveč
Nik je bil po prepiru z Aneto žalosten in razočaran.
Nik je bil po prepiru z Aneto žalosten in razočaran. FOTO: POP TV

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382