Moskisvet.com
 Jamie Foxx

Novice

Pri svojih 55 letih se je znašel na pragu smrti

E.R.
07. 04. 2024 04.00
1

Slavni hollywoodski zvezdnik Jamie Foxx je lani pristal v bolnišnici in se za več mesecev umaknil iz filmskega sveta. Nedavno je igralec končno razkril, kaj je bil vzrok za njegovo hospitalizacijo.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ameriški igralec Jamie Foxx (55) se je pojavil na podelitvi nagrad Critics Choice Association for Cinema and Television Awards le nekaj mesecev po tem, ko je prestal skrivnostne zdravstvene zaplete, katerih podrobnosti javnosti še niso znane.

Žensko nekoč oklofutal s spolovilom, danes igralca bremeni nova obtožba
Preberi še
Žensko nekoč oklofutal s spolovilom, danes igralca bremeni nova obtožba

Dobitnik oskarja je ob prejemu nagrade požel ogromen aplavz občinstva in nato imel 12-minutni govor.

"To je noro, pred šestimi meseci nisem mogel hoditi. Marsikdo misli, da sem klon," se je pošalil in zanikal čudne govorice, ki so se očitno širile po družbenih omrežjih.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Prevzet od čustev se je vsem zahvalil in se ozrl na "pekel na zemlji", ki ga je preživel, kot pravi.

"Po tem je vse drugače. Zdaj cenim vsako minuto. Tega, kar sem preživel, ne bi želel svojemu najhujšemu sovražniku. Nisem videl luči na koncu tunela," se je spominjal ameriški igralec, ki je ob neki priložnosti izpostavil, da sta mu sestra Deidra in hči Corrine rešili življenje.

Tak je igralec tri mesece po težki diagnozi
Preberi še
Tak je igralec tri mesece po težki diagnozi

"Prestal sem nekaj, za kar nikoli nisem mislil, da bom. Vem, da veliko ljudi želi slišati, kako mi gre, a če sem iskren z vami, nisem želel, da me vidite takega. Želim, da me vidite, kako se smejim, uživam, se zabavam, šalim in snemam film. Nočem, da me vidite s cevkami in se sprašujete, ali bom preživel," je s solzami v očeh dejal Foxx v videu, ki ga je objavil na svojih družbenih omrežjih.

Medtem ko igralčevi svojci niso želeli pojasniti, zakaj točno je bil aprila hospitaliziran, je hčerka Corrine razkrila vsaj to, da je zbolel med snemanjem filma 'Back in Action'. 

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Nocoj, 7. aprila, pa si lahko na KINO ob 20.00 ogledate kriminalno dramo Stranski učinki (Collateral), v kateri je Jamie Foxx nastopil v glavni vlogi poleg Toma Cruisea. Zgodba se vrti okoli Maxa, ki živi povsem običajno življenje taksista. V 12 letih je videl že mnogo obrazov, ki so mu hitro ušli iz spomina. A nekega večera v njegov taksi sede mož, ki ga Max ne bo pozabil. To je hladnokrven plačan morilec Vincent, ki mora ubiti ključne priče v prihajajočem sodnem procesu. Pred Maxom je najbolj napeta, razburljiva in strašna noč v njegovem življenju, ki je morda sploh ne bo preživel. Vincent ga prisili, da ga ponoči po Los Angelesu vozi od žrtve do žrtve.

Ko je spoznal njene otroke, jo je zapustil
Preberi še
Ko je spoznal njene otroke, jo je zapustil

Vir: www.24sata.hr

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382