Moskisvet.com
Kendra s svojim možem Hankom Baskettom

Novice

'Izteklo se je mojih 15 minut slave'

M.J.
15. 03. 2012 07.50
1

Kendra Wilkinson je nedavno izjavila, da se njena kariera počasi bliža koncu. Ali je to le še ena poteza, s katero si je utrla pot v medije, ali se njena kariera seksi zajčice resnično končuje.

Zvezdnica resničnostnega šova in nekdanja Playboyeva zajčica, ki je osvojila naslovnice številnih časopisov po svetu, je pred nedavnim izjavila, kako se je končal čas njenih nastopov pod reflektorji. ''Izteklo se je mojih 15 minut slave,'' je dejala komaj 26-letna lepotica, ki je svoj čas polnila naslovnice medijev kot ena izmed treh deklet Huga Hefnerja. Nastopala pa je tudi v televizijski seriji "The girls next door".

Kendra Wilkinson
Kendra Wilkinson FOTO: X17ONLINE.COM

Kendra se trenutno lahko pohvali s svojim lastnim resničnostnim šovom Kendra, ki prikazuje njen vsakdan in realno življenje. V njem nastopata tudi Hank Baskett in njun otrok. Kendra Wilkinson priznava, da je za uspešen zakon treba imeti dobro in pestro ljubezensko življenje, a obenem poudarja, da je treba imeti podporo in razumevanje. Ali kot pravi sama: ''Komunikacija med partnerjema je nujno potrebna!''
Za svojega soproga, ki igra nogomet v ligi NFL, pa simpatična plavolaska trdi, da je bolj zabaven od nje in da sicer še ne razmišlja o končanju kariere, temveč kako jo bo uspešno nadaljeval.

Preberite tudi, kako je Slovenka Tina izgubila nedolžnost.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394