Moskisvet.com
Najdražji martini na svetu

Novice

Izpoved srbske elitne prostitutke

N.J.
20. 03. 2014 14.12
55

32-letna Divna je elita prostitutka, ki dela v Beogradu. Svojo 'kariero' je začela graditi pri 23 letih v enem od večjih srbskih mest, kjer ji je lastnik tamkajšnje diskoteke ponudil denar, da ga kot spremljevalka pospremi na poslovno pot v Beograd. Tam je spoznala njegove poslovne partnerje, ki so ji dali očitno vedeti, da jih njene obline privlačijo, zato se je preselila v prestolnico, kajti večje mesto je zanjo pomenilo večjo možnost zaslužka. O svojem poklicu je spregovorila za srbski Blic.

"Če mi je kakšen moški všeč in si želim biti v razmerju z njim, mu odkrito povem, s čim se ukvarjam. Če me sprejme takšno kot sem, super, sicer pa ga odslovim," je v intervjuju za Blic povedala Divna. Dodaja, da ima za svojo odločitev tudi svoje razloge, eden glavnih pa je njena mati. "Mama je od nekdaj bolehna, oče pa nas je zapustil, ko sem bila mlada. Zdravila so draga, sama pa si nisem nikoli želela življenja z zaključeno fakulteto in plačo 300 evrov za delov v pisarni. Toliko stanejo samo injekcije za mamo," pravi. Nekateri pravijo, da je izbrala lažjo pot, a Divna na očitke odgovarja: "Živite samo en dan moje življenje, prenašajte obsojajoče poglede in poniževanje okolice pa potem recite, da sem izbrala lažjo pot."

sex
sex FOTO: iStockphoto

Opisala je tudi svoj vsakdan. Vstaja ob 8. uri zjutraj, odide v telovadnico, ker mora skrbeti za svojo postavo, sledijo obiski pri kozmetičarki, frizerju in včasih osebnemu stilistu. Za njeno družbo je na dan potrebno odšteti 1000 evrov. Pojasnjuje, da ji moški ne plačujejo samo za seks in da 'escort' servis ponuja veliko več: "Paket, ki ga ponujam, vključuje pojavljanje na dogodkih, poslovnih večerjah, na katerih se od mene pričakuje, da se znam pogovarjati o ekonomskih in političnih temah. Sledi pojavljanje v klubih, po želji stranke pa se lahko dogovoriva tudi za intimno druženje."

Divna je tudi pojasnila, da je mišljenje, da jo najemajo zgolj obupani starejši moški še kako zgrešeno. Večina njenih strank je namreč mlajših od 50 let, ki so privlačnega videza, kar se poklicev tiče pa jo najemajo večinoma poslovneži, bančniki, borzni posredniki, gradbeni investitorji - in nogometaši. Najemali so jo tudi že homoseksualci, da bi prikrila njihovo spolno usmeritev. Pri vsem tem 32-letnica še dodaja, da elitne prostitucije ne gre nikakor enačiti z običajno prostitucijo. "Ko vstopite v klub in vidite za VIP mizo skupino poslovnežev, ob njih pa kopico dolgonogih seksi deklet, ta dekleta niso manekenke in študentke zasebnih fakultet, kakor se predstavljajo. Resnica je, da so poslovne ženske, tako kot jaz," še zaključuje Divna.

 

KOMENTARJI (55)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342